Connect with us

MINIFOTBAL

FOTO – Dia Guard Cipricom şi Unirea Hida, câştigătoarele de la Memorialul “Otto Anderco”

Cortina peste prima ediţie a Memorialului “Otto Anderco” s-a tras vineri seară, când au avut loc fazele finale. La categoria supremă – ELIT – Dia Guard Cipricom a fost echipa mai exactă şi s-a impus în finala cu Autoland Hosu, în timp ce la OPEN, câştig de cauză a avut Unirea Hida, în finala cu White Squad

Prima ediţie a Memorialului “Otto Anderco” a fost o adevărată reuşită. La start au fost 18 echipe, dintre care opt la ELIT, iar alte zece la categoria OPEN.

Cele mai importante faze ale competiţiei au avut loc vineri seara, când s-au disputat semifinalele şi finalele.

La ELIT, echipa cea mai exactă a fost Dia Guard Cipricom, care în finală a trecut de Rechinii Autoland Hosu, la o diferenţă de două goluri.

La OPEN, câştig de cauză a avut Unirea Hida, care a reuşit să revină în finala cu White Squad şi să se impună la limită.

Competiţie a fost organizată de ACS Cavalerii, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Sălaj. Din partea instituţiei judeţului, la festivitatea de premiere a participat Paul Maghiu, administratorul public al judeţului.

Finala la ELIT: Dia Guard Cipricom – Autoland Hosu 3 – 1

Finala la OPEN: Unirea Hida – White Squad 3 – 2

Amănunte de la acest eveniment sportiv, rezultatele complete şi reacţii, în ediţia tipărită a ziarului de miercuri, 18 august

Sursa foto: AMC Fotograf

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in MINIFOTBAL