Connect with us

Actualitate

Pompierii sălăjeni au intervenit la trei incendii de vegetaţie în ultimele 48 de ore!

Incendiile s-au produs în Crişeni, Derşida şi Stâna. În localitatea de sub Meseş, incendiul s-a manifestat pe o suprafaţă de aproximativ 70 mp, dar a fost lichidat la timp

În ultimele 48 de ore, pompierii sălăjeni au fost solicitaţi să intervină la trei incendii de vegetaţie uscată pe terenuri din localităţile Crişeni, Derşida şi Stâna.Incendiul din ultima localitate menţionată anterior se manifesta pe o suprafata de aproximativ 70 de mp şi exista pericolul ca flăcările să se propage şi la locuinţele din imediata apropiere. Din fericire, incendiul a fost lichidat îaninte de a produce şi alte pagube.

Pompierii sălăjeni atrag atenţia că nerespectarea măsurilor de prevenire a incendiilor de vegetaţie uscată şi a miriştilor pot produce pagube materiale însemnate sau chiar tragedii.

“Facem un apel către cetățenii care dețin terenuri agricole să manifeste responsabilitate în ceea ce privește prevenirea incendiilor de vegetație uscată și miriște deoarece aceste evenimente pot pune în pericol culturile din imediata vecinătate, locuințele oamenilor dar și viețile cetățenilor, participanți la trafic, pe drumurile naționale și județene aflate în apropierea lor”, a transmis ISU Smurd Sălăj.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Actualitate