Connect with us

FOTBAL

George Zima, după victoria de la Şimleu: “O victorie importantă. Le mulţumesc pentru primirea pe care am avut-o”

Antrenorul de la SCM Zalău s-a declarat mulţumit de victoria obţinută de echipa sa la Şimleu Silvaniei şi totodată a ţinut să le mulţumească şimleuanilor care l-au primit bine înapoi la Şimleu, dar şi celor care au fost mai negativişti


SCM Zalău a reuşit să se impună la limită la Şimleu Silvaniei, calificându-se în faza următoare a Cupei României.

La finalul partidei, George Zima s-a declarat mulţumit de această victorie, remarcând faptul că s-a confruntat cu mai multe probleme în ultimele două zile, inclusiv o accidentare care i-a dat puţin planul peste cap.

“O victorie importantă obţinut într-un joc care generează multe ambiţii şi orgolii. Am fost multe detalii de pus la punct în ultimele două zile, a fost şi accidentarea lui Sorian în dimineaţa meciului şi tot ce am construit în ultimele săptămâni a fost cu el. A trebuit să schimb pe parcurs, dar este o victorie mare şi sunt foarte fericit, în primul rând pentru băieţi şi pot să spune că chiar dacă am suferit, am jucat ceea ce mi-am dorit, iar tactic am arătat că suntem o echipă puternică”, a spus Zima.

Totodată, antrenorul Zalăului a remarcat faptul că încă mai este de lucru la echipă, dar şi faptul că în repriza secundă, SCM a jucat perfect din punct de vedere tactic.

“Echipa nu arată cum îmi doresc eu acum, dar se vede că avem maturitate şi în a doua repriză, din punct de vedere tactic, cred că am dat o lecţie de fotbal şi nu am dat nicio şansă adversarului de la Şimleu care a crescut mult în ultimul timp, bineînţeles, şi cu munca mea dinainte. Îi felicit pentru ceea ce au arătat”, spune antrenorul Zalăului.

George Zima a ajuns la SCM Zalău de la Sportul Şimleu, iar acesta a fost primul său meci în calitate de adversar al echipei pe care a antrenat-o în ultimii doi ani.

A fost primit bine la Şimleu, însă au fost şi câteva voci mai negativiste, însă, Zima a ţinut să le mulţumească tuturor.

“Vreau să le mulţumesc din suflet tuturor, şi celor care au fost negativişti asupra mea, deşi eu faţă de club nu am spus absolut nimic. Dar, le mulţumesc celor din galerie, le mulţumesc oamenilor, domnului Gurzău şi tuturor celor cu care am lucrat la Şimleu. Părerea mea este că am făcut lucruri frumoase la Şimleu şi fără falsă modestie, să nu uităm acum doi ani unde se zbătea Şimleul şi ce a fost aici, iar cu munca acestor băieţi şi cu munca mea, am reuşit să facem performanţă. Cred că domnul Dacian Nastai, cu mentalitatea dânsului poate să ridice şi mai mult nivelul. Le doresc mult succes şi le mulţumesc pentru primirea pe care am avut-o”, a conchis George Zima.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL