Connect with us

TENIS

FOTO. Proiectul “Tenis pentru copii sălăjeni” ia amploare

Aproape 30 de copiii sălăjeni s-au înscris pentru a învăţat tenis în mod GRATUIT la ACS Sergiu Carp Tennis Club. Copiii au şansa de a deprinde tainele “sportului alb” de la cei trei antrenori de la club, toţi absolvenţi ai Şcolii de Antrenori


Interes mare pentru proiectul “Tenis pentru copii sălăjeni”, iniţiat de către ACS Sergiu Carp Tennis Club.

Pentru cei care încă nu ştiu despre acest proiect, clubul condus de Sergiu Carp oferă lecţii în mod gratuit copiilor cu vârste cuprinse între 5 şi 13 ani, printr-un proiect în parteneriat cu Consiliul Judeţean Sălaj.

Proiectul a debutat în această săptămână, fiind prezenţi aproape 30 de copii, atât luni, cât şi miercuri, când au loc antrenamentele.

Iniţiativa s-a bucurat de succes de la primele antrenamente, iar copiii s-au simţit bine şi au fost dornici să deprindă tainele tenisului de câmp de la cei trei antrenori de la club.

Copiii au învăţat primele tehnici de lovire a mingii, însă, au fost de-a dreptul fascinaţi, când antrenorii le-au propus un “război”.

Totul s-a terminat cu bine, iar copiii au fost dornici să revină cu drag la antrenamente.

Proiectul se va desfăşura în perioada 9 august – 9 septembrie.

Pentru înscrieri şi alte detalii suplimentare, la numerele de telefon: 0742  591 162 (Sergiu Carp) sau 0756 114 118 (Horea Margin).

Copiii vor fi antrenaţi gratuit de antrenorii de la club, Sergiu Carp şi Horea Margin, dar şi de Nicolae Olah, noul antrenor de la ACS Sergiu Carp Tennis Club.

Sursa foto: AMC Fotograf

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in TENIS