Connect with us

DIVIZIA A1

Vicecampioana SCM Zalău a transferat un internaţional din Macedonia

Formaţia zălăuană finalizat tratativele cu secundul Stojan Iliev, care a devenit jucătorul SCM-ului pentru sezonul următor. Internaţionalul din Macedonia vine de la MOK Mursa, o echipă din Croaţia

Odată cu începerea pregătirilor pentru noul sezon şi lotul celor de la SCM Zalău este ca şi finalizat. Zilele trecute, conducerea a finalizat tratativele cu Stojan Iliev, un voleibalist de 22 de ani care este multiplu campion în Macedonia.

Jucătorul a evoluat în sezonul trecut pentru MOK Mursa, în Croaţia, cu care a fost vicecampion, dar are în palmares trei tiluri în ţara sa natală cu OK Strumica. Stojan Iliev a mai evoluat în Macedonia la Vardar Skopje, în  sezonul 2019 – 2020.

  “Este un jucător bun care ne va ajuta şi care a fost adus la Zalău în locul lui David Csanad. Are referinţe bune, dar din moment ce este component al naţionalei Macedoniei, cu care va juca la Campionatul European, cu siguranţă este un voleibalist bun”, spune Adrian Feher.

Până să debuteze oficial la SCM Zalău, Stojan Iliev va juca în luna septembrie la Campionatul European cu Macedonia. Turneul final are loc în perioada 1 – 19 septembrie, în Polonia, Cehia, Estonia şi Finlanda. Secundul Stojan Iliev este a şaptea achiziţie a echipei după Rareş Bălean, Bruno  Ruivo,  Volodymyr Kovalchuk, Aleksandar Minić, Tudor Balu şi Cristian Palacios. Campania de transferuri nu s-a finalizat, deoarece vicecampioana mai are nevoie de un centru. 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1