Connect with us

CUPA ROMANIEI

Meciuri spectaculoase la Memorialul “Otto Anderco”

Prima ediţie a stârnit un mare interes, fiind 18 echipe la start, dintre care 10 la Elit, iar 8 la categoria Open. După două zile pline de meciuri disputate, Dia Guard, Onorel Alex Service, Squadra Azzura şi Autoland Hosu s-au calificat în semifinale la Elit, în timp ce Unirea Hida, Sport Boys, ACS Bănişor-Peceiu şi White Squad se vor lupta pentru trofeu la categoria open


În aminitirea fostului arbitru internaţional, Otto Anderco, ACS Cavalerii, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Sălaj a organizat Memorialul “Otto Anderco” la minifotbal.

Deşi a fost prima ediţie a turneului, evenimentul a strârnit un mare interes, astfel că s-au înscris nu mai puţin de 18 echipe. Cele mai bune opt grupări s-au duelat la categoria supremă – ELIT – în timp ce alte zece formaţii s-au luptat la categoria – OPEN.

Au fost două zile pline de meciuri, extrem de disputate, drept dovadă scorurile strânse la unele partide şi faptul că patru jocuri au avut nevoie de lovituri de departajare.

Dia Guard şi Autoland Hosu au făcut legea în grupele de la ELIT

La categoria ELIT au fost formate două grupe de câte patru echipe.

Dia Guard Cipricom a câştigat Grupa A, cu maxim de puncte, dar şi cu un golaveraj impresionant de 15 goluri marcate şi doar patru primite în trei jocuri, în timp ce  Grupa B a fost  dominată de Rechinii Autoland Hosu, care s-a clasat pe primul loc tot cu maxim de puncte.

Din Grupa B s-a mai calificat Onorel Alex Service, iar în Grupa A, locul secund a fost ocupat de către Squadra Azzura, cele patru echipe urmând să lupte pentru trofeu în fazele finale programate vineri.

Grupe echilibrate la categoria Open

La categoria Open au fost meciuri mult mai multe, ţinând cont că s-au format două grupe de câte cinci echipe, însă în fazele finale s-au calificat tot primele două clasate din cele două grupe.

Situaţia a fost mult mai echilibrată, iar acest lucru o arată clasamentul, având în vedere că nicio echipă nu a acces mai departe fără să nu piardă în grupe.

Cu trei victorii şi câte o înfrângere, Unirea Hida şi White Squad au mers mai departe din Grupa C, în timp ce în Grupa D, primele două locuri au fost obţinute de ACS Bănişor-Peceiu şi Sport Boys.

În această grupă, Sport Boys şi Brothers Team au terminat la egalitate de puncte, însă  Marius Teglaş şi colegii săi au fost avantajaţi de rezultatul meciului direct.

Rezultatele şi marcatorii, în ziarul Sportul Sălăjean din 11 august.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in CUPA ROMANIEI