Connect with us

FOTBAL

Dacian Nastai vs George Zima, duelul declaraţiilor înainte de derby-ul Sportul Şimleu – SCM Zalău

Ambii antrenori sunt de părere că într-un meci de Cupa României se poate întâmpla orice. Chiar dacă la prima vedere, SCM Zalău pleacă cu prima şansă, la Şimleu Silvaniei se câştigă foarte greu…


SCM Zalău se află în faţa debutului în noul sezon. Echipa antrenată de George Zima va întâlni în această după amiază Sportul Şimleu, în faza a II-a a Cupei României. Şimleuanii au ajuns în această fază după ce au eliminat Rapid Jibou.

Meciul se anunţă a fi unul extrem de disputat, fiind vorba şi despre un derby judeţean care de cele mai multe ori naşte orgolii şi ambiţii.

La prima vedere, SCM Zalău pare că pleacă cu prima şansă, însă, antrenorii celor două echipe sunt de părere că într-un meci de Cupă se poate întâmpla orice.

Disputa va avea loc la Şimleu Silvaniei, acolo unde se câştigă foarte greu. De altfel, pe parcursul campionatului trecut, Sportul Şimleu nu a pierdut niciun meci acasă.

Singura înfrângere suferită pe Stadionul “Măgura” a fost într-un meci de Cupa României cu CSC Sânmartin, după un gol primit în ultimele minute…

Derby-ul dintre Sportul Şimleu şi SCM Zalău va avea loc azi, de la ora 17.30, pe Stadionul “Măgura” din Şimleu Silvaniei.

Declaraţiile celor doi antrenori, înainte de derby

Dacian Nastai – antrenor Sportul Şimleu: “SCM Zalău este echipa mai puternică, dar un meci de cupă este deschis oricărui rezultat”

“Orice meci cu o echipă care se luptă la promovare este foarte bine venit. Vom vedea care este potenţialul nostru, la ce nivel suntem acum. Mă bucur foarte mult că întâlnim o echipă organizată, o echipă bună, care şi-a adus jucători cu care vrea să atace primul loc. SCM Zalău are un antrenor tânăr, care îşi organizează foarte bine echipa şi care la Şimleu a lăsat foarte multe lucruri bune pe partea tactică. Un meci de cupă este deschis oricărui rezultat. Ţinând cont de resursele financiare şi de obiectivele celor două echipe, SCM Zalău este echipa mai puternică, dar se poate întâmpla orice. Este un meci oficial şi îl tratăm ca atare”.

George Zima – antrenor SCM Zalău: “Nu văd o anumită favorită. Vom avea un meci greu la Şimleu”

“Este un meci cu încărcătură atipică, pentru că este un derby judeţean, care generează anumite ambiţii şi orgolii. Pentru noi un meci foarte important, în primul rând că este primul joc oficial, cu lotul cel nou, iar în al doilea rând ne dorim să avem un parcurs cât mai lung în Cupă. Vrem să aducem la Zalău cel puţin o echipă de Liga a II-a, dacă nu chiar să visăm frumos şi să jucăm în compania unei grupări de Liga 1.  Vom avea un meci foarte greu, fiindcă ştim cu toţii că la Şimleu se câştigă greu. Îmi doresc să tratăm acest joc cu seriozitate maximă, să dăm totul, iar la final să ne bucurăm de calificare. Lumea ne vede favoriţi, ţinând cot de loturile şi bugetele celor două echipe, dar eu nu văd o anumită favorită, fiindcă este un meci de cupă”.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL