Connect with us

FOTBAL

Meci cu încărcătură emoţională pentru George Zima. Antrenorul revine la Şimleu ca şi adversar

La doar trei luni după despărţirea de Sportul Şimleu, antrenorul revine sub Măgură ca şi adversar al Şimleului, în calitate de antrenor al rivalei şimleuanilor, SCM Zalău

Apărut în fotbalul sălăjean în vara anului 2019, George Zima a devenit în scurt timp un antrenor respectat în Sălaj, după ce a făcut “minuni” cu Sportul Şimleu. După ce a ajuns cu echipa în Liga a III-a, George Zima a reuşit să facă dintr-o echipă tânără, cu mulţi debutanţi la acest nivel, o formaţie redutabilă în campionatul trecut, care nu a pierdut niciun meci pe teren propriu!

Cu Zima antrenor, Sportul Şimleu s-a clasat pe locul 6, dar după terminarea returului, antrenorul din Oradea a ales să plece la SCM Zalău. Chiar dacă nu s-a reuşit promovarea în Liga a II-a, George Zima a rămas la SCM Zalău şi pentru noul sezon, din dorinţa de a duce echipa în eşalonul superior.


Primul meci din noul sezon va fi unul cu o încărcătură emoţională, deoarece George Zima revine sub Măgură ca şi adversar. Va conduce echipa Zalăului într-un derby judeţean la Şimleu, unde SCM a pierdut de două ori în sezonul trecut.

“Mă întorc cu mare drag la Şimleu. Nici nu vreau să mă numesc adversar al Şimleului, ci un partener de competiţie. Am trăit momente frumoase la Şimleu şi le mulţumesc celor cu care am lucrat acolo”, spune George Zima.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL