Connect with us

Actualitate

Accident mortal în Sălaj. Un tânăr în vârstă de 29 de ani a decedat. Fetiţă de 4 ani, rănită grav

Noaptea trecută, la ora 01:45, pe Drumul Național 1F, între localitățile Hereclean și Borla, s-a produs un grav accident de circulație, soldat cu decesul unui tânăr de 29 de ani, rănirea gravă a unei minore de 4 ani și rănirea ușoară a doi conducători auto


Din primele verificări efectuate de polițiști, a reieșit faptul că, un autoturism, condus de un tânăr de 19 ani, din comuna Sărmășag, din direcția Zalău către Satu Mare, a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism, condus din direcția opusă, de către o tânără, de 25 de ani, din Zalău.

În urma evenimentului, a rezultat decesul, la fața locului, a pasagerului dreapta față din autoturismul condus de tânără, un bărbat, în vârstă de 29 de ani, din municipiul Zalău.

Totodată, evenimentul s-a soldat cu rănirea gravă a unei minore de 4 ani, din același autoturism și rănirea ușoară a celor doi conducători auto.

Conducătorul auto a fost testatul cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar tinerei i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea unității de parchet competente, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Actualitate