Connect with us

FOTBAL

Adrian Anca: Gego şi Zăgrean au fost penibili

Managerul general al Silvaniei s-a declarat total dezamăgit de evoluţia proaspetelor achiziţii din linia de atac şimleuană
 

Eşecul suferit la Sibiu este digerat destul de greu de conducerea tehnică şi administrativă a grupării de la poalele Măgurii, cu atât mai mult cu cât Adrian Anca declara înainte de meci că ştie bine jocul Voinţei şi că elevii săi nu au cu ce să fie surprinşi de o echipă al cărei lot este mai slab decât al "alb-albaştrilor". Cu siguranţă, când făcea această afirmaţie, managerul general al formaţiei şimleuane să referea  şi la ultimele achiziţii din linia ofensivă a Silvaniei, venite tocmai din prima ligă pentru a rezolva problema golului. Din păcate, nu a fost deloc aşa, astfel că George Petcuţ şi compania nu au reuşit să marcheze nici măcar golul de onoare.
 

"Deşi n-aş fi crezut asta când am venit la Şimleu, iată că acum suntem prea mulţi în lot. Avem 26 de jucători, cu multe noutăţi, aşa că trebuie lucrat mult la omogenizare. Şi la Sibiu, s-a văzut că suferim mult la relaţiile de joc, iar atacanţii noştri nu se înţeleg deloc. Gego şi Zăgrean au fost chiar penibili, la vreo două faze la care au sărit împreună la minge şi erau la un pas să bată cap în cap!?", ne-a declarat Adrian Anca.
 

Trebuie spus că Andrei Zăgrean a fost aruncat în luptă la Sibiu, deşi venise sub Măgură cu mai puţin de 72 de ore, iar Anca afirmase că atacantul este în urmă cu pregătirea. "Zăgrean va intra doar peste vreo două săptămâni, deoarece e în urmă cu pregătirea. Deocamdată, e doar o soluţie de avarie, dar pe parcurs sper să confirme", declara managerul Silvaniei înaintea meciului. Nici Gego nu are vechime în lotul sălăjenilor, el sosind la echipă de nici trei săptămâni.
 

 

VEZI AICI REZUMATUL VIDEO AL GOLURILOR DE LA SIBIU

 

 Preşedintele Ioan Gurzău a ţinut să precizeze că cei care nu se vor integra în sistemul de joc vor fi trimişi la echipa secundă, ce evoluează tocmai în Liga a V-a. Aceasta, cel puţin până la iarnă, când unii jucători ar putea fi împrumutaţi, pentru a avea meciuri în picioare.

loading...
Loading...
3 Comments

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL