Connect with us

HANDBAL

Un nou transfer la HC Zalău. Noua achiziție a evoluat la Europenele de handbal pe plajă

Alexandra Popescu – un portar de 22 de ani – este ultima achiziţie de la formaţia sălăjeană. Goal-keeper-ul a activat în ultima perioadă la Activ Ploieşti, iar în această vară a evoluat la Campionatul European de handbal pe plajă din Bulgaria

Pentru noul sezon, HC Zalău are un lot mult schimbat. În această vară, de la echipă au plecat Alexandra Severin, Irina Ivan, Adina Sabău, Diana Nichitean şi Larisa Şerban, dar în locul lor au venit şapte jucătoare noi! Noutăţile din lot sunt Ioana Bălăceanu, Toth Krisztina, Emilija Lazic, Andreea Mărginean, Andreea Bujor, Loredana Vartic, iar ultima achiziţie este portarul Alexandra Popescu.

După plecarea lui Adina Sabău, antrenorul Gheorghe Tadici a găsit rapid un îlocuitor, iar pentru postul de al treilea portar a optat să o transfere pe Alexandra Popescu. În vârstă de 22 de ani, “portăriţa” originară din Craiova a jucat în ultimii ani la Activ Ploieşti, formaţie ce la final de campionat a retrogradat în liga secundă.

Alexandra Popescu va avea ocazia să apere în continuare în Liga Naţională, în tricoul lui HC Zalău. Portăriţa a evoluat în această vară cu lotul României, la Campionatul European de handbal beach din Bulgaria.

Sursa foto: Event Media

Pe postul de portar, HC Zalău le mai are în lot pe experimentatele Paula Teodorescu şi Raluca Kelemen. Campania de achiziţii încă nu s-a terminat, iar în lot ar putea apărea şi alte noutăţi.

“Încă nu am finalizat campania de transferuri. Este posibil să mai vină o jucătoare de 9 m şi o extremă stânga. Prima prioritate ar fi la nivel de extremă stânga”, spune Tadici.

“Aveam nevoie şi de un al treilea portar, pentru că este un post pe care nu poţi improviza şi nu poţi să rişti. Am urmărit-o în ultima parte a campionatului şi am văzut ultimele trei meciuri ale ei în Liga Naţională, fapt ce m-a determinat să o transferăm. Este o jucătoare cerebrală. Nu are o talie foarte mare, dar  este un portar puternic şi are calităţi”, ne-a declarat Gheorghe Tadici.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in HANDBAL