Connect with us

FOTBAL

Campania de transferuri rămâne deschisă la Şimleu

Sportul Şimleu mai caută un jucător care să se încadreze regulii under

În doar câteva săptămâni, Sportul Şimleu a bifat cinci achiziţii. Dacă transferul lui Alexandru Petruş a fost oficializat încă din luna mai, gruparea de sub Măgură i-a mai transferat în aceste săptămâni pe Ionuţ Paşcu, Alex Negrea, Cătălin Pop, Cătălin Vaida şi Nicolae Cin.

Campania de achiziţii rămâne deschisă, iar gruparea condusă de Ioan Gurzău mai caută un jucător care să se încadreze regulii under.

“Am mai avea nevoie de un jucător născut în 2002 sau mai tânăr care să se încadreze regulii under. Ne-am dori un jucător de profil ofensiv”, spune Ioan Gurzău, care este de părere că Sportul Şimleu are un lot mult mai bun decât în sezonul trecut.

“Calitatea lotului este mai ridicată. Acum avem 4 – 5 soluţii bune de pe bancă, jucători care pot aduce un plus. Lotul este mai bun, iar pretenţiile noastre vor fi altele. Ne dorim să prindem play-off-ul”, declară conducătorul.

Din cei şase jucători care au venit în această vară la Şimleu, Ionuţ Paşcu, Alex Negrea şi Nicolae Cin au debutat oficial în partida cu Rapid Jibou.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL