Connect with us

TENIS

Patrik Bolduţ câştigă un nou turneu Kinder Joy of Moving Tennis şi visează la întâlnirea cu Rafa Nadal

Elevul lui Sergiu Carp a reuşit să se impună la Kinder Joy of Moving Tennis by Marc Tenis şi va evolua la Masters-ul de la Bucureşti. Dacă se va impune şi acolo, va avea şansa să evolueze la turneul internaţional organizat de Academia lui Rafael Nadal. Sălăjeanul a avut acest drept şi anul trecut, însă, din cauza pandemiei, turneul a fost anulat


Patrik Bolduţ continuă seria rezultatelor pozitive. A câştigat BT Cup, iar pe urmă a fost vicecampion la Circuitul Naţional de la Bucureşti După care, a reuşit să câştige Circuitul Naţional de la Brăila, atât la simplu, cât şi la dublu.

Însă, după succesul de la Brăila, elevul lui Sergiu Carp nu a beneficiat de prea mult timp liber, iar la finele săptămânii trecute a participat la Kinder Joy of Moving Tennis by Marc Tenis, la Cluj-Napoca.

Kinder Joy of moving Tennis Trophy este acum la cea de-a cincea ediţie. În cadrul acestei ediţii, vor participa copii născuţi între 2009 şi 2012 din 13 ţări.

Tinerii jucători de tenis se vor întâlni în peste 150 de turnee locale, pentru a se distra împreună în numele prieteniei, împărtăşirii şi spiritului de fair-play, pentru a ajunge la International Master, care va avea loc în noiembrie la Centrul Sportiv Rafa Nadal.

În acest circuit se joacă fără arbitri, jucătorii fiind nevoiţi să evolueze în spirtul fair-play-ului.

Revenind la turneul de la Cluj-Napoca, să spunem că Patrik Bolduţ a fost favorit principal la categoria 12 ani băieţi, iar elevul lui Sergiu Carp şi-a respectat acest statut.

Puştiul minune al tenisului sălăjean a avut o comportare deosebită la acest turneu şi a reuşit să se impună destul de clar. În finală, tenismanul sălăjean a trecut cu 6 – 0, 6 – 3 de Ştefan Chindriş (ACS A.T. Rm. Vâlcea).

Prin câştigarea acestui turneu, Patrik Bolduţ şi-a asigurat calificarea la Masters-ul ce va avea loc la Bucureşti.

Dacă se va impune şi acolo, elevul lui Sergiu Carp se va califica la turneul internaţional ce va fi organizat de Academia lui Rafael Nadal.

Să spunem că anul trecut, Patrik Bolduţ şi-a câştigat dreptul de a participa la competiţia organizată de fostul nr. 1 ATP, însă, din cauza pandemiei de coronavirus, turneul nu a mai putut avea loc. Acum, Patrik speră să se impună din nou în capitală şi să aibă şansa, în cele din urmă, de a-l întâlni pe Rafael Nadal.

Trebuie precizat faptul că la competiţia de la Cluj-Napoca au mai participat şi alţi sălăjeni, Antonia Biro de la Palatul Copiilor Zalău, reuşind o clasare pe locul 3 la categoria de 10 ani.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in TENIS