Connect with us

Sporturi

Copiii pot deprinde gratuit tainele tenisului de câmp la ACS Sergiu Carp Tennis Club

Printr-un proiect finanţat de Consiliul Judeţean Sălaj şi o contribuţie proprie, clubul condus de Sergiu Carp va oferi oportunitatea copiilor sălăjeni de a deprinde tainele acestui sport costisitor, în MOD GRATUIT. Perioada desfăşurării proiectului este 9 august – 9 septembrie


Din dorinţa de a face ceva pentru tenisul juvenil din judeţul Sălaj şi de a oferi şansa copiilor să înveţe tainele tenisului de câmp, Sergiu Carp a depus un proiect la Consiliul Judeţean Sălaj intitulat “Tenis pentru copii sălăjeni”, în speranţa că va putea obţine finanţare.

Proiectul său a fost aprobat, astfel că ACS Sergiu Carp Tennis Club a primit o finanţare de 10.000 de lei de la CJ Sălaj, bugetul total al proiectului fiind de 11.200 de lei, sumă completată de clubul condus de Sergiu Carp.

Banii primiţi de la bugetul judeţului vor fi folosiţi pentru achiziţionarea de materiale sportive, cum ar fi rachete, diferite tipuri de mingi, filee pentru minitenis, coşuri pentru mingi, kit-uri de antrenor etc.

Toate aceste echipamente vor fi folosite pentru a învăţa copiii sălăjeni tainele acestui sport, ÎN MOD GRATUIT.

Astfel, copiii cu vârsta cuprinsă între 5 şi 13 ani se pot înscrie pentru iniţiere în tenis la ACS Sergiu Carp Tennis Club. Antrenamentele vor avea loc lunea şi miercurea, de la ora 19.00.

Proiectul se va desfăşura în perioada 9 august – 9 septembrie. Pentru înscrieri şi alte detalii suplimentare, la numerele de telefon: 0742  591 162 (Sergiu Carp) sau 0756 114 118 (Horea Margin).

Copiii vor fi antrenaţi gratuit de antrenorii de la club, Sergiu Carp şi Horea Margin.

De menţionat este faptul că Sergiu Carp este un antrenor cu experienţă, fiind absolvent al Şcolii de Antrenori de la Centrul Naţional de Formare şi Perfecţionare a Antrenorilor de la Bucureşti, şcoală pe care a absolvit-o şi Horea Margin. Totodată, Sergiu Carp este şi reprezentantul Sălajului în Colegiul Naţional al Antrenorilor din cadrul Federaţiei Române de Tenis, iar în anul 2020 a primit titlul de “antrenorul anului în tenisul sălăjean”.

Sergiu Carp este şi antrenorul care l-a format pe Patrik Bolduţ, puştiul minune al tenisului sălăjean, care până la vârsta de 11 ani şi jumătate a reuşit să câştige nu mai puţin de 22 de turnee.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Sporturi