Connect with us

TENIS

Tenismenii veterani încing zgura de la Baza de Tenis din Zalău

La finele săptămânii va avea loc a XV-a ediţie a Cupei Municipiului Zalău, competiţie ce va avea loc la Baza situată pe Bulevadrul Mihai Viteazul. Se anunţă o competiţie pe cinste pentru acest nivel de vârstă, urmând să concureze aproximativ 100 de participanţi


La început de august, tensmenii veterani din ţară, dar şi din străinătate îşi dau întâlnire la Zalău, acolo unde are loc de câţiva ani buni, Cupa Municipiului Zalău, o competiţie de categoria FRT 6.

Competiţia este organizată de Tenis Club Seniorii Zalău, cu sprijinul Primăriai Municipiului Zalău care pune la dispoziţia organizatorilor Baza de Tenis de pe bulevardul Mihai Viteazul.

În acest an, competiţia a ajuns la cea de-a XV-a ediţie, iar dacă se respectă tradiţia, organizatorii se aşteaptă la o prezenţă numeroasă. În anii trecuţi participau în jur de 100 de sportivi din ţară, dar şi din străinătate, din ţări precum Germania, Ungaria sau Polonia. 

Cupa Municipiului Zalău se va desfăşura la mai multe categorii de vârstă, începând cu +30 de ani, +35, +40, +45, +50, +55, +60, +65 şi +70 de ani la masculin şi feminin. Competiţia va debuta joi, 5 august şi se va încheia duminică, 8 august.

“Ca şi în alţi ani, suntem pregătiţi să fim gazde deosebite, în sensul că ne străduim să oferim pe timpul desfăşurării concursului apă, răcoritoare, mese festive vineri şi sâmbătă şi să creăm condiţii bune de desfăşurare a acestui concurs. Ne bucurăm că este alături de noi şi Primăria municipiului Zalău care ne pune la dispoziţie Baza de Tenis. Ne oferă mingi, apă şi alte facilităţi”, ne-a declarat Ioan Leitan, preşedintele TC Seniorii Zalău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in TENIS