Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău s-a pregătit intens în cantonamentul de la Vatra Dornei

Formaţia zălăuană a efectuat un stagiu de pregătire de 8 zile, unde a avut parte de condiţii foarte bune. “Baza sportivă este la superlativ, iar condiţiile sunt apropiate de ceea ce găsim în Austria”, spune antrenorul George Zima 


De cinci săptămâni a început SCM Zalău pregătirile pentru noul sezon şi deja a efectuat cantonamentul, care a avut loc la Vatra Dornei. Gruparea zălăuană s-a pregătit în staţiunea montană timp de 8 zile şi a beneficiat de condiţii foarte bune.

Pe lângă antrenamente fizice, jucătorii au lucrat şi tehnico-tactic, iar în cantonamentul de la Vatra Dornei, SCM Zalău a disputat şi un joc amical cu Oţelul Galaţi.

Zălăuanii s-au impus cu 2 – 0 în faţa unei foste campioane a României, prin reuşitele lui Vadim Calugher şi Ionuţ Ilieş.

“Din punct de vedere fizic am reuşit să ne îndeplinim toate obiectivele trasate înainte de acest cantonament, iar tehnico – tactic suntem pe drumul corect, aspect ce s-a evidenţiat pozitiv şi în jocul câştigat împotriva celor de la Oţelul Galaţi”, a spus antrenorul.

“Am avut parte de un cantonament cu condiţii apropiate de ceea ce găsim în Austria.

Poiana Stampei este o zonă frumoasă a ţării unde s-a investit inteligent, iar baza de pregătire este la superlativ, atât suprafaţa pe care ne-am antrenat, dar mai ales partea de recuperare. Mi-aş dori enorm ca în viitor să putem beneficia şi la Zalău de o asemenea bază, care poate fi folosită şi de cei care vor doar să se relaxeze.

Vreau să felicit toţi jucătorii pentru implicarea şi atitudinea pe care au arătat-o în aceste 8 zile de pregătire intensă cu trei vârfuri de intensitate.

Pe lângă asta mă mulţumeşte ca din punct de vedere comportamental nu am avut probleme şi că am terminat cantonamentul fără nici o accidentare.”, ne-a declarat antrenorul George Zima.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL