Connect with us

BOX

Gală de box la Sala Sporturilor din Zalău

Prima ediţie de la Cupa CSM Zalău va avea loc astăzi, cu începere de la ora 18.00. În cadrul galei sunt programate nu mai puţin de 20 de meciuri, masculin şi feminin


Clubul Sportiv Municipal Zalău organizează astăzi o gală de box ce va cuprinde nu mai puţin de 20 de meciuri, între sportivi de la mai multe cluburi din zonă.

Vor urca în ring numele importante de la CSM Zalău, precum Diana Tănăsescu, Margareta Hidigan, Maria Szatmari, Cristian Terec, Alexandru Cîmpian sau Rareş Grama, dar şi alţi pugilişti de la Clubul Sportiv Municipal.

La competiţie vor fi prezenţi şi pugilişti de la cluburi precum Basti Box Salonta, Crişul Oradea, Box Club MLG Zalău, Jiul Rovinari, Restart Satu Mare sau CSM Cluj-Napoca.

Gala de box va începe de la ora 18.00 şi va avea loc în aer liber, pe terenul sintetic din apropierea Sălii Sporturilor din Zalău.

De precizat este faptul că la această gală este permis şi accesul spectatorilor, condiţia fiind ca aceştia să fie vaccinaţi (să aibă cel puţin 10 zile de la rapel) sau să prezinte un test negativ RT-PCR (nu mai vechi de 72 de ore) / antigen (nu mai vechi de 24 de ore).

ULTIMA ORĂ. Gala va avea loc în Sala Sporturilor

Schimbare de ultimă oră. Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, gala programată în aer liber va avea loc în incinta Sălii Sporturilor.

Ora de începere rămâne neschimbată, astfel că gala va începe la ora 18.00.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in BOX