Connect with us

DIVIZIA A1

Tudor Magdaș, primit regește de campioana României

Voleibalistul zălăuan este văzut ca una dintre achiziţiile de marcă de la Arcada Galaţi din această vară. Internaționalul Magdaș este “gălățean”, exclamă oficialii grupării de pe Dunăre pe pagina oficială de FB a clubului

La 23 de ani, zălăuanul Tudor Magdaş este considerat deja unul dintre jucătorii cu nume în voleiul românesc. Campion naţional şi câştigător al Cupei României cu Tricolorul Ploieşti, pe când avea doar 18 ani, Magdaş a fost ofertat în această vară şi de vicecampioana SCM Zalău. Până la urmă, talentatul voleibalist a ajuns la campioana României, cu care va evolua şi în Liga Campionilor.

Nelipsit de la loturile naţionale de juniori şi tineret, zălăuanul a făcut pasul şi spre Naţionala mare, cu care în acest an a bifat primele meciuri, în preliminariile Campionatului European şi în Golden League.

Mutarea lui Magdaş la Arcada Galaţi a fost realizată încă de acum două luni, după ce jucătorul şi-a încheiat socotelile cu Unirea Dej. Transferul a fost oficializat doar în cursul zilei de azi, când clubul de pe Dunăre a postat un mesaj pe pagina oficială de FB.

Internaționalul Magdaș este “gălățean”, anunţă campioana României, subliniind faptul că între jucător şi antrenorul Sergiu Stancu există o strânsă legătură, încă de când cei doi activau la Tricolorul Ploieşti. Mai apoi, Magdaş a fost promovat la Naţională, după ce selecţioner a devenit… Sergiu Stancu.

“Tudor este un băiat serios, am lucrat cu el și la Ploiești, îl știu foarte bine, de aceea l-am convocat și la națională. Mă aștept la un progres evident în jocul său o dată cu venirea la Arcada”, a punctat Sergiu Stancu, antrenorul de la CSM Arcada Galați.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1