Connect with us

Actualitate

Ce a provocat incendiul de azi-dimineaţă din Zalău

Luni dimineață pompierii zălăuani au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o serie de materiale (deșeuri) depozitate în curtea unei societăți de colectare a deșeurilor diverse, situat pe strada Fabricii din municipiul Zalău


Incendiul s-a manifestat la deșeurile depozitate (aproximativ 200 mp) și la o anexă (o suprafață de aproximativ 50 mp), pompierii au intervenit la locul evenimentului cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă.

Având în vedere degajările mari de fum ca urmare a incendiului a fost emis un mesaj Ro-Alert pentru populația din zona municipiului Zalău pentru luarea unor masuri de autoprotecție.

În sprijin a fost solicitat și un echipaj CBRN de la ISU Bihor.

Cauza probabilă de incendiu a fost de natură electrică (scurtcircuit). Au ars deșeuri (electrocasnice vechi, mase plastice, componente de autoturisme, alte materiale) și o anexă cu rol de depozitare.

Din fericire incendiul a fost împiedicat să se propage la celelalte utilaje ale operatorului și la alte imobile din imediata apropiere, nu au fost înregistrate persoane rănite.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Actualitate