Connect with us

FOTBAL

Un portar de la Olimpia Satu Mare, transferat de SCM Zalău

După ce s-a despărţit de Tudor Mare, formaţia zălăuană a optat să aducă un portar din afara judeţului şi l-a transferat pe Alex Şugar. Portarul din Satu Mare este născut în 2003 şi reprezintă o soluţie atât pentru echipa de seniori, cât şi pentru juniorii A

SCM Zalău s-a acoperit pe toate posturile cu jucători under şi şi-a adus şi un portar junior născut în anul 2003 de la Olimpia Satu Mare. Alex Şugar, un portar cu perspective bune a jucat la juniorii republicani de la LPS Satu Mare, iar în sezonul trecut a apărat poarta celor de la Olimpia Satu Mare.

“Este un portar cu reale calităţi, de viitor. El poate să crească pozitiv alaturi de Andi sub aripa lui Bogdan Miron, care de fapt l-a ochit. Mă bucur foarte mult că s-au pus bazele echipelor de republicani, iar copiii care nu joacă la prima echipă pot evolua în campionatul naţional. Planul meu la Zalău este pe termen mediu şi lung. Îmi doresc să dăm o şansă copiilor din Sălaj, pe lângă performanţă, să formăm nişte valori sportive şi morale, modele de urmat pentru cei mici”, ne-a declarat antrenorul George Zima.

Alex Şugar va putea apăra şi la juniorii A de la SCM Zalău. El a fost dus în cantonament cu echipa, alături de un alt portar junior, Leonard Mureşan.

Sursa foto: fcolimpia.ro

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL