Connect with us

Actualitate

FOTO – VIDEO. Incendiu violent la o societate din municipiu – Mulți zălăuani au fost treziți de apelul de urgență RO-alert. Fumul și mirosul a acoperit orașul

În această dimineață, un incendiu la o societate de colectare a fierului vechi și a altor deșeuri din Zalău a alertat autoritățile, dar și cetățenii, care s-au trezit deasupra orașului cu un mare nor de fum, dar și cu un miros înțepător

Luni dis-de-dimineață, pompierii sălăjeni au fost solicitați la stingerea unui incendiu, izbucnit la o societate comercială de pe strada Fabricii din municipiul Zalău.

Este vorba despre o societate de colectare a fierului vechi și a altor deșeuri, iar focul s-a declanșat la deșeurile depozitate.

ISU Sălaj a intervenit cu trei autospeciale de stingere. Echipajele de intervenție s-au luptat cu focul pe o suprafață de 150 mp.

În urma incendiului, există mari degajări de fum. Ca urmare, în jurul orei 7.00, la nivelul municipiului Zalău a fost emis un mesaj RO Alert – alertă extremă.

“INCENDIU la deşeuri, cu degajări mari de fum, produs la un operator economic – str. Fabricii, mun. Zalău. Ocoliţi/evitaţi zona. Lăsaţi libere căile de acces pentru accesul forţelor de intervenţie. Respectaţi recomandările dispuse de autorităţi, inclusiv a celor care presupun evacuarea din zona expusă, restricţii rutiere sau rute ocolitoare. Luaţi măsuri de autoprotecţie. Închideţi uşile şi ferestrele, astupaţi gurile de aerisire şi opriţi funcţionarea instalaţiilor de ventilaţie sau climatizare! Informaţi şi ajutaţi persoanele din vecinatatea dumneavoastră”.

Mesajul venit de la RO-alert

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Actualitate