Connect with us

HANDBAL

Nouă meciuri amicale în doar trei săptămâni pentru HC Zalău

După revenirea din cantonament, gruparea zălăuană se va dedica pregătirii tehnico-tactice, urmând să susţină nouă meciuri de verificare într-un interval de 21 de zile


Sălăjencele vor întâlni echipe tari, precum SCM Rm. Vâlcea, Minaur Baia Mare, Gloria Buzău sau Gloria Bistriţa Ionuţ Costinaş Timp de 12 zile, HC Zalău s-a pregătit la Cheile Grădiştei, unde a efectuat un cantonament montan.

Pe lângă pregătirea fizică, sălăjencele au disputat şi trei meciuri amicale, două cu Gloria Buzău şi unul cu Corona Braşov, însă până la începerea sezonului, gruparea de sub Meseş va mai juca alte nouă meciuri de verificare.

Gruparea antrenată de Gheorghe Tadici şi-a programat şi meciuri tari, urmând să întâlnească echipe cu pretenţii din Liga Naţională, pe Gloria Bistriţa, Gloria Buzău, SCM Rm. Vâlcea sau Minaur Baia Mare.

Primul amical programat după cantonament are loc miercurea viitoare, pe 4 august, la Zalău, cu Gloria Bistriţa, o candidată la medalii în campionatul următor. Va urma o “dublă” cu Kisvardai din Ungaria, un partener de întrecere obişinuit în perioada de pregătire, cu care HC Zalău a mai jucat în anii trecuţi.

Primul joc are loc pe 9 august, iar al doilea este programat să se joace o zi mai târziu. Gruparea de sub Meseş va avea o zi liberă, după care va lua  startul la turneul de la Zalău, unde în perioada 12 – 13 august va disputa alte trei meciuri amicale, cu SCM Rm. Vâlcea, CSM Slatina şi Minaur Baia Mare.

HC Zalău va avea ocazia să îşi măsoare forţele cu vicecampioana României, dar şi cu echipa care în sezonul trecut a obţinut medalia de argint. Ultimul turneu de pregătire are loc în perioada 19 – 20 august, la Rm. Vâlcea.

La Cupa Vâlcii, sălăjcenele vor juca alte trei partide amicale, cu SCM Rm. Vâlcea, Gloria Buzău şi Rapid Bucureşti.

Primul meci oficial, pe 24 august, la Bistriţa Meciurile oficiale vor începe mai devreme în această vară, având în vedere că Federaţia Română de Handbal va organiza Cupa României, ediţia 2020 – 2021. Competiţia începe cu faza optimilor de finală, pe 24 august, rundă în care intră şi HC Zalău,care va juca  cu Universitatea Cluj.

La o zi distanţă sunt programate sferturile de finală, unde dacă se va califica, HC Zalău va întâlni învingătoarea dintre CSM Deva şi Ştiinţa Bucureşti. Optimile şi sferturile de finală sunt programate la Bistriţa, pe 24 şi 25 august, urmând ca semifinalele şi finala să aibă loc în perioada 28 – 29 august la Brăila.

O săptămână mai târziu, pe 4 septembrie începe ediţia 2021 – 2022 a Ligii Naţionale. În prima etapă, HC Zalău va juca în deplasare la Dunărea Brăila.

Programul meciurilor amicale din luna august:

4 august: HC Zalău – Gloria Bistriţa

9 august: Kisvardai – HC Zalău

10 august: Kisvardai – HC Zalău

12 – 13 august (turneu la Zalău): HC Zalău – CSM Slatina, HC Zalău – SCM Rm. Vâlcea, HC Zalău – Minaur Baia Mare

19 – 20  august (turneu la Vâlcea): HC Zalău – Dacia Mioveni, HC Zalău – Gloria Buzău, HC Zalău – SCM Rm. Vâlcea

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL