Connect with us

Actualitate

Mesajul primarului Ionel Ciunt cu ocazia Zilei Municipiului Zalău

Prima zi a lunii august este şi Ziua Municipiului Zalău, iar cu această ocazie, primarul oraşului a avut un mesaj pentru cetăţeni


“În fiecare an, ziua de #1August este specială pentru toți locuitorii orașului, este #ZiuaMunicipiuluiZalău. Această dată reprezintă un moment de sărbătoare care unește mii de zălăuani, din respect pentru valorile morale și spirituale dobândite de la înaintașii noștri, din dragoste pentru sentimentul de “acasă” și cu încredere în viitor.

​Mă gândesc cu prețuire și recunoștință la cei care au făcut posibil ca Zalăul să primească rangul de municipiu, să fie oraș reședință de județ, un centru industrial important al Sălajului. Munca și sacrificiile depuse de-a lungul timpului au dus la păstrarea în filele de istorie ale unor fapte eroice memorabile și ale unor personalități marcante.

Astăzi, avem datoria de a duce mai departe tradițiile și obiceiurile locale, de a sprijini personalitățile care implică comunitatea în activități benefice și de a dezvolta Municipiul Zalău, punându-l pe lista orașelor europene.

Mulțumesc tuturor cetățenilor care au încredere că, împreună, reușim să facem din Zalău un oraș modern, prosper și sigur.

Municipiul Zalău este și va fi un oraș deschis către viitor, cu potențial de dezvoltare, care dispune de resursă umană valoroasă, iar administrația locală valorifică orice oportunitate privind promovarea unor proiecte care au ca finalitate creșterea calității vieții în comunitatea noastră.

La mulți ani, Zalău!

​La mulți ani tuturor zălăuanilor!”, este mesajul primarului Ionel Ciunt.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Actualitate