Connect with us

Actualitate

Armătura Zalău old-boys, prezentă la un turneu la Baia Mare

 Gruparea zălăuană a participat la ediţia a VIII-a a Cupei Sport Team, unde a disputat trei partide, reuşind să câştige un meci


Fenomenul Armătura Zalău încă este păstrat  viu de către echipa de old-boys antrenată de legendarul Vasile Stâncel. An de an, Armătura Old-Boys participă la diferite competiţii amicale sau memoriale, iar la finalul săptămânii trecute a fost prezentă la ediţia a VIII-a a Cupei Sport Team, care s-a desfăşurat pe terenul din Săsar.

Patru echipe au fost la startul competiţiei, iar fiecare a jucat cu fiecare. În cele trei meciuri, Armătura a avut o comportate bună, reuşind să câştige la o diferenţă de trei goluri primul meci cu Atletic Baia Mare. Adrian Noţigan a reuşit o “dublă”, iar Grigore Păşcuţă şi-a adus aminte de vreurile bune şi a marcat şi în acest meci, iar lista marcatorilor a fost completată de golul reuşit de Artur Cintoş.

Dintre toate echipele prezente la competiţie, Armătura Old Boys a avut cel mai în vârstă lot dintre echipele participante, iar acest lucru s-a simţit din plin în celelalte două jocuri.

Armătura a fost învinsă cu 2 – 0 de gazdele de la Sport Team, iar în ultimul meci a cedat  cu 4 – 0 disputa cu CS Seini.

Armătura s-a clasat pe locul 4, însă a avut acelaşi punctaj ca şi Atletic Baia Mare, ocupanta locul 2.

Pentru a patra oară, competiţia a fost  câştigată de către Sport Team, care a fost cea mai omogenă echipă.

Organizatorii au oferit şi premii individuale. Cel mai bun portar a fost  desemnat Gabriel Puşcaş de la Armătura Old-Boys, iar de la formaţia zălăuană a fost premiat şi Ioan Chiş, cel mai vârstnic jucător (67 de ani).

Rezultatele înregistrate la Cupa Sport Team, ediţia a VIII-a:

 Atletic Baia Mare – Armătura Zalău 1 – 4

Au marcat: Noţigan (2), Păşcuţă şi Ciontoş

 Old Boys CS Seini – Sport Team 3 – 6

 Old Boys CS Seini – Atletic Baia Mare 1 – 4

 Armătura Zalău – Sport Team 0 – 2

 Old Boys CS Seini – Armătura Zalău 4 – 0

 Sport Team – Atletic Baia Mare 5 – 3

Clasamentul final: 1. Sport Team – 9 p; 2. Atletic Baia Mare – 3 p; 3. Old Boys CS Seini – 3 p; 4. Armătura Zalău – 3 p.

Armătura: Gabriel Pușcaș, Adrian Bob, Alexandru Tamba, Dinu Costina, Cosmin Maghear, Sergiu Păcurar, Grigore Pășcuță, Nicolae Chiș-Ciure, Artur Ciontoș, Adrian Noțigan, Ferencz Tunyogi, Ionuț Iacob, Paul Georgescu, Nicolae Daroţi, Csaba Silaghi, Ioan Chiș și Daniel Băican. Antrenori Vasile Stăncel și Vasile Gavriș.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Actualitate