Connect with us

DIVIZIA A1

Adrian Feher: “Avem un lot echilibrat, apropiat de nivelul celui din sezonul trecut”

Cu achiziţiile făcute în această vară, managerul secţiei de volei are speranţe că vicecampioana României poate face un nou sezon bun, iar SCM se poate angrena din nou în lupta pentru medalii


Chiar dacă nu are bugetul altor echipe cu pretenţii din Divizia A1, SCM Zalău a încercat şi în această vară să îşi formeze o echipă cu pretenţii în campionatul Diviziei A1.

Vicecampioana a pierdut câţiva jucători buni din sezonul trecut, însă conducerea a căutat soluţii să acopere posturile vacante, astfel că până în prezent, SCM Zalău a bifat  şase transferuri.

Sub Meseş au venit Rareş Bălean, Bruno  Ruivo,  Volodymyr Kovalchuk, Aleksandar Minić, Tudor Balu şi columbianul Cristian Palacios, dar conducerea este foarte aproape să bifeze şi transferul unui secund din Macedonia.

Mai rămâne să fie adus încă un centru şi lotul se va finaliza, astfel că SCM Zalău poate începe pregătirile în formulă completă.Cu achiziţiile făcute în această vară, managerul secţiei de volei are speranţe că vicecampioana României poate face un nou sezon bun, iar SCM se poate angrena din nou în lupta pentru medalii.

“Consider că ne-am format un lot bun, care este apropiat de nivelul lotului pe care l-am avut în sezonul trecut. S-au întârit toate echipele cu pretenţii şi va fi un campionat mult mai greu, dar noi avem speranţe că vom fi acolo sus. Important să fim şi în campionatul următor o echipă candidată la primele locuri. În mod cert ne vom bate pentru medalii, însă va fi mult mai greu să obţinem o astfel de performanţă, deoarece celelalte contracandidate au avut o campanie importantă de transferuri şi au adus jucători de valoare”, ne-a declarat Adrian Feher.  

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1