Connect with us

FOTBAL

Florin Pop, la Unirea Ungheni. “Îmi doresc să ne batem la promovare”

După doi ani petrecuţi la SCM, fotbalistul zălăuan a ajuns la Unirea Ungheni, o formaţie care şi-a întărit lotul, iar în campionatul următor se va lupta pentru accederea la baraj. În această vară, la Ungheni a mai ajuns un fost jucător de la SCM Zalău, mijlocaşul Florin Istrate


SCM Zalău l-a pierdut mult prea uşor pe unul dintre puţinii fotbalişti sălăjeni care în sezonul trecut a jucat constant. Aflat la final de contract cu gruparea de sub Meseş, Florin Pop a decis să plece de la Zalău după ce nu s-a înţeles cu conducerea la partea financiară.

Fotbalistul zălăuan nu a stat mult timp fără echipă şi după câteva zile şi-a găsit un alt angajamet. Jucătorul va evolua din sezonul următor tot în Liga a III-a, însă în judeţul Mureş, la Unirea Ungheni.Zălăuanul se pregăteşte de o săptămână cu noua sa echipă şi aşteaptă cu nerăbdare noul campionat, în care speră să lupte pentru promovarea în Liga a II-a cu Unirea Ungheni.

“În primul rând sper să joc cât mai bine şi să progresez de la meci la meci. Băieţii m-au primit foarte bine, suntem un grup tânăr, dornic de afirmare şi îmi doresc ca şi în noul sezon să lupt pentru promovare cu Unirea Ungheni”, ne-a declarat Florin Pop, care s-a despărţit cu o undă de regret de SCM Zalău.

“Îmi pare rău că am lăsat mulţi prieteni, cu care am avut o relaţie foarte bună în aceşti doi ani. Rămân cu regretul că am ratat o promovare în Liga a II-a în ultimele secunde la returul finalei cu Unirea Dej”, spune fotbalistul.

În luarea deciziei de a pleca de la Zalău a contat partea financiară, dar şi faptul că fotbalistul nu se mai încadrează regulii under şi i-ar fi fost mai greu să îşi câştige locul de titular în campionatul următor.

“Având în vedere că pe postul meu s-au adus foarte mulţi jucători under, îmi era destul de greu să joc la fel de mult. Am avut discuţii cu conducerea pentru a prelungi contractul, însă nu ne-am înţeles la partea financiară”, spune Florin Pop.

Surse din anturajul echipei spun că şi SCM Zalău i-a făcut o nouă ofertă jucătorului, care era mult mai bună decât oferta primită de la Unirea Ungheni, însă zălăuanul a decis să plece la formaţia din judeţul Mureş, unde ar avea şanse mai mari să joace.

Unirea Ungheni şi-a format un lot bun pentru sezonul următor şi se va lupta pentru califciare la baraj. Echipa a fost preluată de antrenorul arădean Dan Stupar, iar la Ungheni au ajuns jucători cu experienţă, printre care şi Florin Istrate, fostul jucător de la SCM Zalău.

“Nu pot decât să mă bucur că voi fi coleg cu Florin Istrate şi am pe cineva la echipă pe care îl cunosc”, a spus Florin Pop.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL