Connect with us

Actualitate

Peste 270 de sancţiuni aplicate de poliţiştii sălăjeni

În săptămâna 23 – 27 iulie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Zalău au fost permanent la datorie, pentru asigurarea ordinii și liniștii publice, siguranța cetățenilor în trafic, dar și pentru a depista persoanele care încalcă normele legale

Pe lângă activitățile curente de prevenire, polițiștii Biroului de Ordine Publică au constatat, în flagrant delict, 5 infracțiuni și au aplicat 164 de sancțiuni contravenționale.

Cele mai multe sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea normelor privind conviețuirea socială și la regimul rutier.

Pentru abateri în trafic au fost suspendate 2 permise de conducere și a fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

Polițiștii rutieri au reținut în vederea suspendării 16 permise de conducere, au retras 3 certificate de înmatriculare și au prins, în flagrant delict, 3 persoane, care ar fi comis infracțiuni la regimul rutier.

De asemenea, aceștia au aplicat 272 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 48.510 de lei.

Nici polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Zalău nu au fost mai prejos, aplicând 131 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 27.435 de lei.

Tot aceștia au întocmit 4 dosare penale, au reținut, în vederea suspendării, 4 permise de conducere și au retras tot atâtea certificate de înmatriculare.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Actualitate