Connect with us

FOTBAL

Lotul ca şi finalizat. Nicolae Cin, un nou transfer la Sportul Şimleu

Fundaşul central vine de la CSM Sighetu Marmaţiei, iar în perioada junioratului a evoluat pentru CSS 2 Baia Mare şi Centrul Naţional de Excelenţă de la Timişoara


În mai puţin de trei săptămâni de la reunire, Sportul Şimleu şi-a finalizat lotul pentru sezonul următor, iar în această perioadă a bifat şase achiziţii.

Sub Măgură au venit Alexandru Petruş, Ionuţ Paşcu, Alex Negrea, Cătălin Pop, Cătălin Vaida şi Nicolae Cin. Acesta din urmă a fost transferat de la CSM Sighetu Marameţiei, grupare cu care a jucat în Liga a IV-a Maramureş.

Chiar dacă până acum nu a jucat la nivel de Liga a III-a, Nicolae Cin are calităţi, fiind dorit la Şimleu de antrenorul Dacian Nastai.

Fundaşul a şi debutat la noua sa echipă, iar în amicalul cu CSM Satu Mare a înscris un gol.

“Practic, toţi jucătorii au fost aduşi de Dacian Nastai. Pe mulţi dintre ei îi cunoaşte, le ştie potenţialul şi calităţile. Nicolae Cin are potenţial şi ne va ajuta în noul sezon. Este un jucător cu un fizic bun, iar în meciul de sâmbătă a şi marcat”, spune preşedintele Ioan Gurzău.

În perioada junioratului, Nicolae Cin a fost la CSS  2 Baia Mare, dar şi la Centrul Naţional de Excelenţă de la Timişoara.

Lotul Şimleului este ca şi finalizat, dar conducerea nu exclude varianta să mai transfere un jucător născut în 2002 care să se încadreze regulii under 21.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL