Connect with us

DIVIZIA A1

Columbianul Cristian Palacios, noul jucător de la SCM Zalău

Vicecampioana României a finalizat tratativele cu jucătorul din naţionala Columbiei şi l-a transferat pe voleibalist sub Meseş. Centrul are 28 de ani, iar ultimi ani a jucat în Europa, în Turcia, Cehia şi Spania


SCM Zalău a bifat un nou transfer pentru sezonul următor. Aflată în tratative cu Cristian Palacios, vicecampioana României a finalizat discuţiile cu jucătorul din Columbia, astfel că voleibalistul de 28 de ani a semnat cu gruparea de sub Meseş.

Cristian Palacios este internaţional din Columbia, dar în ultimii ani a evoluat în Europa.

În sezonul trecut, voleibalistul a evoluat în Turcia la Malatya Büyükşehir Belediyesi, iar tot în Turcia a mai jucat şi în sezonul 2017 – 2018 când a îmbrăcat tricoul celor de la Eser Spor.

Centrul din Columbia a mai jucat în Spania, la Club Voleibol  Islas, în perioada 2016 – 2017, dar şi la Extremadura Cáceres  în sezonul 2015 – 2016.

Noua achiziţie de la SCM Zalău a mai evoluat în Cehia, la Kladno, iar în stagiunea 2014 – 2015 a fost în Peru la Universidad de San Martín cu care a câştigat titlu. Printre performanţele bifate la echipele de club se numără o finală a Cupei Cehiei, în 2020 şi locul 3 în Spania, în sezonul 2015 – 2016.

“Este un jucător cu referinţe bune, pe care l-am urmărit şi sper să ne ajute. Am primit recomandări bune pentru el şi am decis să îl transferăm la Zalău. Pe acest post aveam nevoie de un jucător cu experienţă.Sper să se integreze cât mai rapid în echipă şi în jocul nostru”, spune Adrian Feher.

Cristian Palacios este aşteptat la Zalău în luna august, când echipa va începe pregătirile pentru noul sezon.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1