Connect with us

HANDBAL

Final de cantonament pentru HC Zalău

Sălăjencele s-au pregătit timp de 12 zile la Cheile Grădiştei, unde antrenorul Gheorghe Tadici a pus accentul pe pregătirea fizică, dar şi pe cea tehnico-tactică, având în vedere  că HC Zalău a susţinut şi trei jocuri amicale


HC Zalău a încheiat cu brio cea mai grea perioadă de pregătire, în care a efectuat un cantonament de 12 zile. Stagiul de pregătire a avut loc la Cheile Grădiştei, o locaţie care pentru sălăjence este ca şi a doua casă, ţinând cont că pe parcursul anului, în staţiunea montană, gruparea de sub Meseş se pregăteşte atât vara, cât şi iarna.

În cursul zilei de marţi, delegaţia Zalăului a revenit acasă şi va continua pregătirea pe plan local, până vineri, când fetele vor primi două zile libere. În cantonamentul de la Cheile Grădiştei s-a pus accentul mai mult pe pregătirea fizică, însă s-a lucrat şi la partea tehnico-tactică, având în vedere că în zonă există o sală de sport modernă.

Tot la Cheile Grădiştei, în această perioadă au fost mai multe echipe în cantonament, astfel că HC Zalău a disputat trei meciuri amicale. Sălăjencele au jucat o “dublă” cu Gloria Buzău, dar şi un meci de verificare cu divizionara secundă, Corona Braşov. 

S-au jucat trei reprize de câte 25 de minute, în care antrenorul Gheorghe Tadici nu a fost interesat de scor ci de evoluţia fiecărei jucătoare.

“Fetele vin după o pregătire intensă, dar s-au mişcat bine în aceste meciuri amicale, deşi în ziua în care am jucat amical, dimineaţa am avut şi antrenament destul de solicitant. Este foarte important că am plecat din cantonament după trei meciuri amicale. Jucătoarele s-au mişcat bine, atât cele care au venit în această vară, cât şi restul jucătoarelor. Au fost anumite fluctuaţii în joc,care sunt inerente”, a spus Gheorghe Tadici.

Pe perioada cantonamentului, HC Zalău nu a avut mari probleme de lot. Alexandra Dindiligan a acuzat unele probleme medicale, astfel că a ratat trei zile de pregătire, iar extrema Zalăului nu a jucat nici în cele trei meciuri amicale. 

Sursa foto: Dan Potor

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL