Connect with us

TENIS

Ioana Lung impresionează în Croaţia la un turneu ITF

Tânăra tenismenă de la Transilvania Tenis Club a reuşit să treacă de calificări şi să ajungă pe tabloul principal al unui turneu ce a avut loc la Stobreč, lângă Split


Ioana Lung (16 ani) este speranţa tenisului feminin din Sălaj. Tânăra de la Transilvania Tenis Club înregistrează rezultate bune pe plan naţional, iar de curând a început să participe şi la competiţii internaţionale.

A participat la începutul acesti luni la un turneu ITF în Cehia, iar recent, a participat la J5 Stobreč, un turneu desfăşurat lângă oraşul Split.

Ioana a fost nevoită să treacă prin febra calificărilor. Dar, după ce a făcut 3 meciuri reuşite, învingând fete din Croaţia, clasate printre primele din această ţara, Ioana a ajuns pe tabloul principal, acolo unde a întâlnit favorita numărul 3 a turneului.

Klara Vukicevic este o sportivă cu doi ani mai în vârstă decât Ioana, iar experienţa şi-a spus cuvântul în cele din urmă, deşi sălăjeanca noastră a avut o prestaţie foarte bună.

Meciul a durat nu mai puţin de 3 ore şi 22 de minute pe o căldură toridă de 37 de grade. Ioana a câştigat primul set şi a avut nu mai puţin de 7 mingi de meci în cel de-al doilea set, din păcate, nefructificate.

Astfel, sportiva din Croaţia a câştigat setul al doilea şi avea să se impună şi în super tiebreak.

Ioana Lung a participat şi pe tabloul de dublu, acolo unde a făcut echipă cu buna sa prietenă, Patricia Goina. Echipa celor două a ajuns până în sferturile de finală.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in TENIS