Connect with us

Actualitate

Cristian Mihai Lazăr a depus jurământul şi a preluat oficial mandatul de primar al oraşului Şimleu Silvaniei

Evenimentul a avut loc joi, la Cetatea Bathory din Şimleu Silvaniei. Alături de cel mai tânăr primar de oraş din România au fost prezente şi oficialităţile judeţene, preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj, Dinu Iancu Sălăjanu, prefectul Dari Toma, subprefectul Virgil Ţurcaş şi secretarul de stat în Ministerul Justiţiei, Bogdan Ilea. Noul primar al Şimleului a preluat mandatul tocmai de la tatăl sau, Radu Lazăr, viceprimarul care în ultima perioadă a avut atribuţii de primar

La o lună de la alegerile locale din Şimleu Silvaniei, Cristian Mihai Lazăr şi-a intrat în atribuţii şi a preluat oficial mandatul de primar al oraşului Şimleu Silvaniei.

Cel mai tânăr prima de oraş din România a preluat mandatul tocmai de la tatăl său, Radu Lazăr, viceprimarul oraşului, care în ultima perioadă a avut atribuţii de primar.

”Sunt recunoscător pentru încrederea pe care şimleuanii şi-au pus-o în mine şi în lucrurile care cred eu. Pentru mine este una dintre cele mai distinse privilegii, să fi conducătorul urbei din care faci parte. Sunt conştient de responsabilităţile care mă aşteaptă odată ce intru pe poarta primăriei şi sunt gata să mă implic şi să mă dedic total. M-am angajat în acest proiect, fiind convins că putem relansa Şimleul şi sunt sigur de asta. Cred că acest oraş va deveni unul prosper şi atractiv pentru tineri, un oraş care să ofere posibilităţi pentru dezvoltarea mediului de afaceri şi în final, un oraş în care calitatea vieţii cetăţenilor să fie una ridicată”, a declarat Cristian Mihai Lazăr

Cristian Mihai Lazăr a depus jurământul joi, iar evenimentul a avut loc la Cetatea Bathory. Alături de tânărul primar au fost prezente şi oficialităţi judeţene, preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj, Dinu Iancu Sălăjanu, prefectul Dari Toma, subprefectul Virgil Ţurcaş şi secretarul de stat în Ministerul Justiţiei, Bogdan Ilea.

”Este un moment festiv, dar şi o premieră. Îl avem alături de noi pe cel mai tânăr primar de oraş din România, care din acest moment îşi intră în atribuţii. Nu o face oricum, ci preluând această funcţie de la tatăl său. O dovadă că administraţia este o tradiţie în familia Lazăr.Pentru mine, tinereţea lui Cristian înseamnă putere de muncă, entuziasm şi conectarea în toate tehnologiile secolului XXI. Cu siguranţă, Cristian Lazăr are toate ingredientele pentru a fi un primar de succes. Ca la orice reţetă contează nu doar ingredientele ci şi modul cum le combini, motiv pentru care vreau să-i transmit noului primar un singur lucru. Administraţia în general şi administraţia locală în special este despre oameni şi pentru oameni”, a spus prefectul Dari Toma.

”Avem ocazia să felicităm un om tânăr, un om capabil şi plin de putere şi de dorinţă de a face lucruri bune pentru comunitatea lui. Este o zi de sărbătoare pentru că oamenii din Şimleu Silvaniei şi-au dorit dintotdeauna să performeze.Îl felicit pe Cristi pentru faptul că a reuşit să convingă comunitatea din Şimleu Silvaniei că este omul potrivit pentru a ocupa funcţia de primar al oraşului şi sunt convins că va face o administraţie de succes”, a transmis preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj, Dinu Iancu Sălăjanu.

La depunerea jurământului a fost prezent şi fostul primar al oraşului, Septimiu Ţurcaş.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Actualitate