Connect with us

FOTBAL

Concluziile lui Dacian Nastai, după primul meci oficial la Sportul Şimleu

Tehnicianul a debutat pe banca Şimleului cu o victorie clară, scor 5 – 0 în deplasare la Rapid Jibou. Antrenorul spune că echipa sa se află într-o etapă de pregătire pentru noul campionat, dar cu toate acestea a văzut multe aspecte pozitive în jocul elevilor săi

Sportul Şimleu a trecut la pas de Rapid Jibou, în prima fază a Cupei României. Şimleuanii s-au impus cu 5 – 0 la Jibou, într-un meci în care s-a consemnat şi debutul oficial al noului antrenor, Dacian Nastai.

Antrenorul a văzut multe aspecte pozitive în jocul echipei sale, cu toate că Sportul Şimleu încă este în plin proces de pregătire pentru campionatul Ligii a III-a, care va începe peste o lună.

“Suntem într-o etapă în care noi încercăm să vedem care este sistemul cu care putem să abordăm sezonul, care sunt plusurile, minusurile şi ce trebuie să facem ca în timpul jocului să reuşim să fim mult mai profesionişti. Să putem ajunge în faţa porţii adverse, să ne acoperim bine spaţiul porţii pentru a nu primi goluri, pentru că anul trecut s-au încasat multe goluri. Ne interesează Cupa României şi fiecare meci oficial, dar ne interesează şi modul cum obţinem victoria”, ne-a declarat Dacian Nastai.

Între cele două echipe a fost o diferenţă evidentă, dar antrenorul Şimleului consideră că Rapid Jibou are mulţi jucători cu calităţi tehnice.

“Mereu există diferenţă mai ales între Liga a III-a şi Liga a IV-a. Ştim ce am simţit şi noi ca şi intensitate, viteză de joc când am jucat la Dej, cu o echipă de Liga a II-a. Rapid Jibou este o echipă cu jucători care din punct de vedere tehnic au un bagaj de cunoştinţe. O echipă care se poate bate la titlu şi care sper ca anul viitor să fie în Liga a III-a”, spune Dacian Nastai.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL