Connect with us

FOTBAL

Portarul Tudor Mare părăseşte SCM Zalău

Portarul care a făcut parte din lotul echipei încă din vara anului 2019 a fost anunţat că nu mai face parte din planurile pentru sezonul următor. “Sunt dezamăgit de abordarea conducerii”, a spus Tudor Mare

Încă de la înfiinţare, SCM Zalău a avut mereu trei portari în lot, iar sălăjeanul Tudor Mare s-a aflat de la bun început la echipă. Cu toate acestea, nu a primit niciodată şanse să joace în meciurile oficiale, iar în faţa sa au fost preferaţi Claudiu Băican,  Bogdan Miron sau Andrei Pop.În ciuda statutului pe care l-a avut la echipă, Tudor Mare a încercat să ajute echipa, în special la antrenamente, însă în această vară, conducerea a dorit să facă o schimbare pentru a treia variantă de portar.

Deşi Tudor Mare s-a pregătit în ultimele trei săptămâni alături de echipă şi a jucat în ultimul amical cu CSM Satu Mare, sălăjeanul a fost anunţat că nu mai intră în calculele pentru sezonul următor. “Îmi caut  echipă, dar este puţin cam târziu, fiindcă multe echipe şi-au definitivat loturile. Nu vreau să mă las de fotbal şi voi vedea ce variante apar”, spune portarul sălăjean.

SCM Zalău s-a deplasat cu patru portari în cantonament, iar altărui de Bogdan Miron şi Andrei Pop au mai plecat Alexandru Şugar şi Leonard Mureşan, portari care vor apărea la grupele de juniori republicani. “Tudor Mare este un băiat foarte muncitor şi serios, dar era foarte greu să joace în faţa lui Bogdan Miron şi atunci am preferat să completăm lotul cu juniori din cadrul clubului”, ne-a declarat antrenorul George Zima.

“Sunt foarte dezamăgit de ce s-a întâmplat şi de abordarea conducerii. Eu am avut o discuţie cu ei înainte de reunire şi i-am întrebat dacă au de gând să se bazeze sau nu pe mine, însă am fost anunţat acum că nu mai este nevoie de serviciile mele şi preferă să aducă portari de la juniori. Eu am venit cu sufletul la această echipă şi mi-am făcut datoria, dar de când a venit domnul Paşca în conducere s-au întâmplat multe”, ne-a declarat Tudor Mare

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL