Connect with us

BOX

Pugiliştii Cristian Terec şi Vlad Pop, victorioşi în Italia

Cei doi sportivi pregătiţi de Adrian Popuţea au impresionat în cele două gale disputate în oraşul Caserta, reuşind să câştige câte un meci fiecare


La începutul acestei luni, Mario Pop, Vlad Pop, Sergiu Todoran, Cristian Terec şi Andreea Varga au boxat în cadrul unei gale în Italia.

La scurt timp după acel eveniment, trei pugilişti de la CSM Zalău au urcat din nou în ringul italian, de această dată la alte competiţii. Este vorba despre Rareş Grama (cadet – 57 kg) şi juniorii Vlad Pop (60 kg) şi Cristian Terec (65 kg), cei doi boxând şi la începutul acestei luni.

Prima gală a avut loc la data de 23 iulie, fiind vorba despre Memorialul “Pietro Cremonesse”, o gală în memoria fostul pugilist italian care s-a stins din viaţă la vârst de 25 de ani.

În memoria sa, mama sa s-a ocupat de organizare, alături de clubul ASD Tifata Boxe Prisco Perugino, cu sprijinul mai multor sponsori.

Competiţia s-a aflat la prima ediţie şi este un eveniment dedicat boxului internaţional în care au avut loc meciuri între sportivi din Italia şi Transilvania. Pe lângă cei trei pugilişti sălăjeni, lotul Transilvaniei va fi completat de către pugiliştii din Salonta.

Gala de box a avut loc în Caserta, iar Vlad Pop a reuşit să obţină o victorie în faţa italianului Elbouceri.

La data de 25 iulie a avut loc şi a doua gală. Este vorba despre Memorialul Prisco Perugino, competiţie ajunsă la cea de-a 20-a ediţie. În cadrul acestei gale, Vlad Pop s-a înfruntat cu acelaşi adversar ca şi în prima gală, dar de această dată, victoria a aparţinut sportivului italian.

Însă, spre deosebire de gala de vineri, Cristian Terec a urcat mult mai motivat în gala 2, mai ales că decizia arbitrilor din prima gală a fost una contestată.

De această dată, Terec s-a asigurat că decizia arbitrilor nu poate fi decât un clară, astfel că a boxat bine şi a obţinut victoria.În ceea ce îl priveşte pe Rareş Grama, sportivul de la CSM Zalău a boxat bine în ambele gale din Italia, însă, nu a reuşit să câştige.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in BOX