Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău are Comitet Director. Nume surpriză în cadrul conducerii!

În şedinţa de joi a Consiliului Local Zalău, primarul Ionel Ciunt a propus cele trei persoane care vor forma Comitetul Director, Alin Demle, Robert Goie şi Lukacs Levente urmând să intre în conducerea de la SCM Zalău, însă fără să fie remuneraţi

SCM Zalău va fi condusă de un Comitet Director din această vară, care va fi factorul decizional în cadrul clubului. Trei persoane vor forma acest comitet, numele acestora aflându-se joi dimineaţă, în şedinţa Consiliului Local.

Primarul Ionel Ciunt i-a propus pe Alin Demle, Lukacs Levente şi Robert Goie, proiectul privind numirea membrilor Comitetului Director de la SCM Zalău obţinând votul majorităţii consilierilor locali.

“Am propus trei persoane care sunt apropiate de fenomenul sportiv, dar care sunt din exteriorul clubului, a Primăriei şi Consiliului Local. Comitetul Director va superviza tot ce se întâmplă în clubul sportiv” , a spus Ionel Ciunt.

Alin Demle a fost şi în anii trecuţi un apropiat al clubului SCM Zalău şi s-a implicat în bunul mers al echipei deşi nu a deţinut nicio funcţie. Robert Goie este un fost arbitru de Liga a IV-a, care în ultimii ani a activat pentru scurt timp în conducerea a două echipe din judeţ, Sporting Zalău şi CS Barcău Nuşfalău. Lukacs Levente, preot reformat de meserie, a apărut şi el în peisajul sportului, ca şi statistician la echipa de volei de la SCM Zalău, în sezonul trecut.

De precizat că membrii Comitetului Director nu vor primi nicio indemnizaţie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL