Connect with us

FOTBAL

Doliu în arbitrajul sălăjean. S-a stins din viaţă fostul arbitru Gică Hosu

Jibouanul Gică Hosu a încetat din viaţă la doar 57 de ani, după o lungă luptă cu o boală grea. Gică Hosu a fost ani buni arbitru la nivelul ligilor judeţene, iar în ultima perioadă a activat ca şi observator în cadrul AJF. El a fost şi delegatul echipei Luceafărul Bălan, când gruparea din Bălan activa în Liga a III-a

O veste tristă s-a abătut asupra fotbalului sălăjean şi a arbitrajului din Sălaj în dimineaţa zilei de joi. Fostul arbitru – Gică Hosu – a încetat din viaţă la doar 57 de ani, după o lungă luptă cu o boală grea.

Gică Hosu a fost ani buni unul dintre cei mai buni arbitri la nivelul ligilor judeţene. A arbitrat până la aproape 45 de ani, iar după ce a agăţat “fluierul în cui”, Gică Hosu a devenit observator în cadrul AJF Sălaj.

Jibouanul a activat şi ca delegat la Luceafărul Bălan, în perioada în care echipa activa în Liga a III-a.

Gheorghe Hosu era originar din satul Sălăjeni, comuna Bocşa.

“Cu adâncă întristare și nespusă durere vă facem cunoscută mutarea la cele veșnice a d-lui Hosu Gheorghe, fiu al satului nostru. Ne exprimăm, întreaga compasiune faţă de familie şi cei apropiaţi, rugând pe Milostivul Dumnezeu să le dea putere, sprijin şi mângâiere, în aceste clipe de durere, iar sufletul adormitului robului Său Gheorghe, să-l primească în Împărăţia Sa. Pentru toată dragostea pe care ne-a arătat-o îl vom păstra în sufletul nostru și nu-l vom uita în rugăciunile noastre. Veșnica lui pomenire din neam în neam”, a transmis Parohia Ortodoxă Sălăjeni.

Dumnezeu Să-l Odihnească

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL