Connect with us

FOTBAL

FOTO – VIDEO. Sportul Şimleu a surclasat Rapid Jibou în Cupa României

Diferenţa dintre cele două echipe a fost una evidentă, iar şimleuanii au controlat jocul de la un capăt la celălalt, reuşind să se impună cu 5 – 0 pe terenul celor din Jibou. Sportul Şimleu s-a calificat în faza următoare ce va avea loc pe 11 august

Foste rivale în ediţia 2019 – 2020 a Ligii a IV-a, Rapid Jibou şi Sportul Şimleu s-au reîntâlnit miercuri în prima fază a Cupei României.

Derby-ul sălăjean de pe Someş a fost tranşat de Sportul Şimleu, echipă ce a fost superioară la toate capitolele. Gruparea de sub Măgură s-a impus cu un categoric 5 – 0 şi s-a calificat în faza a II-a a competiţiei programată pe 11 augst.

Sportul Şimleu a deschis rapid scorul la Jibou, încă din minutul 6, când la un corner executat de George Pop, Marius Leitan a fost lăsat nemarcat în careu şi a înscris fără probleme.

Echipa antrenată de Dacian Nastai a mai marcat după 14 minute, prin George Pop, care a înscris din lovitură liberă, cu un şut pe jos, portarul Noţigan fiind plasat greşit!

Scorul pauzei avea să fie 0 – 3, după o reuşită frumoasă a lui Gueye Mansour, care a fost deschis pe partea dreaptă şi a marcat cu un şut plasat, sub bară.

La reluare, Rapid Jibou a încercat să de-a o replică mai bună. Jibouanii s-au apropiat mai des de careul lui Paul Cosma, însă fără a avea ocazii clare. Un şut de la distanţă a lui Flaviu Bărnuţiu, prins de portarul advers, sau suţul lui Gabriel Ţiriac, care s-a dus peste au fost singurele acţiuni ofensive ale echipei antrenate de Florin Morar.

De cealaltă parte, Sportul Şimleu a ajuns cu uşurinţă în careul advers, iar în minutul 70, Adelin Neaga a tras în bară. Zece minute mai târziu, Adelin Neaga nu a mai greşit ţinţa şi a înscris din interiorul careului, după o pasă primită de la Luigi Pop.

Avea să se termine 0 – 5, după ce în minutul 90, în urma unui contraatac avea să marcheze şi Lazăr Zoltan.

Rapid Jibou – Sportul Şimleu 0 – 5 (0 – 3)

Au marcat: Marius Leitan (6), George Pop (20), Gueye Mansour (34), Adelin Neaga (80) şi Lazar Zoltan (90)

Rapid Jibou: Adrian Noțigan (cpt.) (83 Ionuț Chechedi) – Marius Cheța (70 Vlad Lazăr), Cristian Țurcaș, Ionuț Blaga, Boldizsar Attila (46 Tonko Robert), Marius Haiduc (80 Răzvan Sabou), Flaviu Bărnuțiu, Alex Turcu, Kallai Viorel (83 Vlad Pașcalău), Gabriel Țiriac și Gabriel Buda. Rezervă: Vasile Ilieș. Antrenor: Florin Morar. Delegat: Flore Pop

Sportul: Paul Cosma – Marius Leitan (cpt.), Alex Negrea, Ionuț Pașcu (66 Vlad Opriș), Alex Petruș (63 Luigi Pop), Răzvan Pop (81 Roland Crișan), George Pop (81 Alexandru Crișan), Claudiu Petruș, Nicolae Cin, Gueye Mansour (66 Lazăr Zoltan) și Adelin Neaga. Rezervă: Sipos Jozsef. Antrenor: Dacian Nastai. Delegat: Romeo Oltean

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL