Connect with us

Actualitate

Teodor Bălăjel: “Restaurantul McDonald’s din Zalău a primit azi autorizația de construire”

Zalăul va avea cât de curând și un restaurant McDonald’s, pe bulevardul Mihai Viteazul, la numărul 59, între Sandana și Severus, anunţă viceprimarul Teodor Bălăjel


Teodor Bălăjel, viceprimar al municipiului Zalău vine cu veşti bune pentru cetăţenii municipiului, dar nu numai. AStfel, după multe luni de zvonuri, negocieri şi întâlniri, Zalăul va avea un restaurant McDonald’s.

“Azi am semnat autorizația de construire pentru această investiție, care completează dezvoltarea accelerată din ultima perioadă a serviciilor în Zalău. O dinamică ce confirmă că orașul capătă rapid un cu totul alt potențial, odată cu amenajările de anvergură pe care le facem și cu investițiile private importante care îl aduc la un alt nivel”, spune Teodor Bălăjel.

Așa cum prevede conceptul consacrat pentru restaurantele McDonald, va fi o zonă largă, cu două căi de acces, cu o fațadă luminoasă de reclamă spre bulevard, 20 de locuri de parcare, loc de joacă, iar clădirea propriu-zisă a restaurantului va fi pe o suprafață de 400 de metri pătrați.

“Sunt bucuros că efortul nostru, al administrației, se concretizează în rezultate care confirmă că Zalăul are parte de o transformare rapidă în bine. Vom începe cât de curând și modernizarea zonei centrale – cu refacerea completă a platoului de marmură, amenajarea străzii Unirii ca stradă pietonală, refacerea zonei din fața clădirii Transilvania. Și amenajarea zonei Scala va fi un mare plus. Orașul își extinde cu rapiditate zona centrală de interes economic până la mall și avem disponibilitate maximă față de mediul de afaceri, față de cerințele pieței, pentru un oraș viu, dinamic, care se dezvoltă alert”, a conchis Teodor Bălăjel.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Actualitate