Connect with us

FOTBAL

George Zima, după ce l-a învins pe Dorinel Munteanu: “Este o bucurie această victorie în faţa unei echipe bune cu un antrenor consacrat”

Tânărul antrenor al celor de la SCM Zalău a reuşit o victorie importantă în faţa Oţelului pregătit de Dorinel Munteanu, chiar dacă a fost doar un joc amical


George Zima este un antrenor tânăr şi pasionat şi care a antrenat chiar la nivelul Ligii a II-a. În Sălaj a venit pentru a prelua banca tehnică a echipei Sportul Şimleu, formţie cu care a promovat în Liga a III-a şi a reuşit să fie invincibil pe teren propriu.

În vară a trecut la SCM Zalău, iar alături de zălăuani a fost la o secundă distanţă de promovarea în Liga a II-a. N-a fost să fie, dar pentru tânărul antrenor, acel eşec a reprezentat o motivaţie în plus pentru ca în acest sezon să reuşească să-şi îndeplinească obiectivul.

Până la startul noului sezon, zălăuanii, sub comanda lui Zima îşi încarcă bateriile în cantonamentul de la Vatra Dornei, cantonament în care în această dimineaţă, SCM Zalău a reuşit să treacă de Oţelul Galaţi, fosta campioană a României.

Mai mult, George Zima a reuşit să-l învingă pe Dorinel Munteanu, antrenorul care a revenit pe banca oţelarilor în această vară.

“Ca tânăr pasionat, sunt recunoscător pentru tot ce au reuşit cei din Generaţia de Aur pentru fotbalul românesc şi mă bucur că majoritatea continuă să pună umărul la revitalizarea acestuia, printre care şi domnul Dorinel Munteanu. A fost o plăcere să îl cunosc şi să îl văd lângă mine, chiar şi într-un joc amical. Astăzi am făcut un joc bun tactic în prima repriză şi în a doua repriză am reuşit să fim pozitivi şi pe faza de atac. Personal, este o bucurie această victorie, în faţa unei echipe bune cu un antrenor consacrat”, ne-a declarat George Zima.

Cu Dorinel Munteanu pe bancă, Oţelul Galaţi câştiga campionatul şi Supercupa României în urmă cu 10 ani.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL