Connect with us

Sporturi

Sălajul, prezent la a doua ediţie a Romanian Table Tenis Team Cup

Echipa judeţului nostru a fost formată de Florin Petruş, Gelu Husa, Dimeny Alex, Birtalan Attila şi Dan Radu. La turneul ce face parte din calenadrul AmaTUR, Sălajul s-a clasat pe locul 17 dintr-un total de 42 de echipe prezente la competiţia desfăşurată în Târgu Mureş


Tenisul de masă din Sălaj nu traversează cea mai bună perioadă. Deşi s-a încercat resuscitarea acestuia prin prezenţa unei echipe de seniori în Divizia B, până la urmă, echipa s-a retras prematur din competiţie, iar tenismenii zălăuani participă în prezent la competiţii ce face parte din circuitul AmaTUR.

Aşa s-a întâmplat şi la finalul săptămânii trecute, când o echipă formată de Florin Petruş, Gelu Husa, Dimeny Alex, Birtalan Attila şi Dan Radu au reprezentat Sălajul la cea de-a doua ediţie a Romanian Table Tenis Team Cup, o competiţie pe echipe ce a adunat la start nu mai puţin de 42 de echipe din toată ţara. A fost o competiţie de anvergura uneia organizată de Federaţia Română de Tenis la nivel logistic şi nu numai, care s-a desfăşurat în Sala Polivalentă din Târgu Mureş.

Echipa Sălajului s-a clasat pe locul 17, după ce în grupe a avut două victorii şi un egal. Astfel, Sălajul a câştigat 3 – 1 cu Iaşi 3 şi 3 – 1 în faţa Clujului, remizând 2 – 2 cu Harghita. Sălăjenii au fost învinşi de Arad 2 şi Mureş 1.

Sălajul a terminat grupa pe locul 4 şi a avut neşansa de a dat peste echipa campionaă Cluj 2 în primul tur eliminatoriu, fiind învinsă cu 4 – 0. Să spunem că Florin Petruş se află la categoria Elite în AmaTUR, în timp ce Gelu Husa este la cat. OPEN, Dimeny Alex la categoria avansaţi, în timp ce Birtalan Attila se află la categoria hobby, la fel ca şi Dan Radu.Echipa care a eliminat Sălajul avea să câştige competiţia. 

De altfel, în componenţa echipei din Cluj s-a aflat şi Maximilian Marchiş, fost număr 1 în clasamentul Federaţiei Române de Tenis de Masă, jucător activ în Divizia A la Politehnica Cluj. La final, membri echipei sălăjene au ţinut să mulţumească sponsorului Olecom Prod SRL pentru susţinerea oferită.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Sporturi