Connect with us

FOTBAL

Şimleuanul Daniel Pop s-a transferat la o echipă de Liga a II-a

Fundaşul de 22 de ani, care în ultimii ani a fost legitimat la Gaz Metan Mediaş, va juca din sezonul viitor în eşalonul secund, la nou-promovata Unirea Dej


Chiar dacă de ani buni este jucătorul lui Gaz Metan Mediaş, Daniel Pop nu a avut ocazia să debuteze în Liga 1 în tricoul medieşenilor.

Fotbalistul şimleuan a jucat mai mult la echipa secundă din Liga a III-a şi pentru o perioadă de timp a fost împrumutat la Luceafărul Oradea, tot în Liga a III-a.

Cu toate că acum 2 ani a fost în pregătiri cu SCM Zalău, dar s-a antrenat şi cu Sportul Şimleu, Daniel Pop nu a rămas la niciuna dintre cele două grupări sălăjene.

Din sezonul următor, Daniel Pop va avea ocazia să joace în Liga a II-a. Fundaşul şimleuan s-a aflat în această vară în pregătiri cu Unirea Dej şi l-a convins pe antrenorul Dragoş Militaru, astfel că cele două părţi au căzut de comun acord pentru un transfer.

Daniel Pop mai avea contract încă un sezon cu  Gaz Metan Mediaş, însă în această  vară şi-a încheiat conturile cu echipa din Mediaş şi a venit la Unirea Dej, cu care a semnat un contract valabil pentru următorul an

“Este un jucător de perspectivă care se mulează perfect pe proiectul nostru. Antrenorul Dragoş Militaru îl ştie fiindcă a mai lucrat cu el. Din punctul nostru de vedere este un jucător care ne poate ajuta. Am adus doar jucători tineri şi nu ne-am schimbat strategia după ce am promovat în Liga a II-a”, ne-a declarat Gabriel Magdaş, preşedinte de la Unirea Dej.

Daniel Pop a mai jucat sub comanda antrenorului Dragoş Militaru, în turul sezonului 2019 – 2020, la Luceafărul Oradea.

Fotbalistul se află de câteva săptămâni la Dej, cu care a jucat în ultimele meciuri amicale şi a prins cantonamentul de vară.

Până la 22 de ani, Daniel Pop a jucat la seniori doar la nivel de Liga a III-a, pentru Gaz Metan Mediaş II sau Luceafărul Oradea. Din această vară, şimleuanul face pasul în Liga a II-a şi va juca la Unirea Dej, sub comanda antrenorului Dragoş Militaru, cu care a mai lucrat la Luceafărul.

“Am venit la Unirea Dej cu gândul să îmi ajut echipa şi să facem un sezon bun în Liga a II-a. M-a convins grupul, care este unul extraordinar. I-am cunoscut deja pe băieţi şi după părerea mea este cel mai frumos grup cu care am lucrat.  Va fi prima mea experienţă la Liga a II-a şi sper să fie una frumoasă . La ce echipă avem cred că putem fi surpriza plăcută a campionatului. Avem un antrenor incredibil, care ştie să scoată ce este mai bun din jucători”, a declarat Daniel Pop la prezentarea oficială.

Sursa foto: FC Unirea Dej

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL