Connect with us

FOTBAL

Florin Morar, antrenorul de la Rapid Jibou: “Pornim cu şansa a doua în meciul de Cupă cu Sportul Şimleu, dar orice este posibil”

Antrenorul formaţiei de pe Someş este conştient că favorita meciului de miercuri este Sportul Şimleu, care este superioară în special la pregătirea fizică, dar consideră că acest aspect poate fi compensat de jucătorii săi prin determinare, ambiţie şi dăruire

Rapid Jibou şi Sportul Şimleu se duelează în faza I a Cupei României, partida fiind programată miercuri, de la ora 17.30, pe Stadionul Rapid din Jibou.

Favorita jocului este Sportul Şimleu, care provine dintr-o ligă superioară şi are un lot mult mai bine pregătit. De acest lucru este conştient şi antrenorul de la Rapid Jibou, Florin Morar, care consideră că lipsa pregătirii fizice poate fi compensată de jucătorii săi, prin determinare, ambiţie şi dăruire.


“Suntem realişti şi ştim că pornim cu şansa a doua, fiind o diferenţă foarte mare între liga a patra şi liga a treia, însă orice este posibil. Am încredere în valoarea jucătorilor mei şi consider că prin determinare, ambiţie şi dăruire putem compensa pregătirea fizică mai bună a adversarului. Îmi place proiectul de la Şimleu cu mulţi jucători locali, condusă de un conducător experimentat şi care are un antrenor care şi-a demonstrat valoarea. Jocurile cu adversari puternici ne mobilizează suplimentar, fiind singurul mod în care putem creşte în joc. O eventuală calificare ar crea o emulaţie în cadrul jucătorilor pe care îi văd extrem de dezamăgiţi după ratarea promovării. Suntem la un nou început de drum, avem unele absenţe de lot dar vom intra pe teren doar cu gândul la calificare! Aşteptăm suporterii pe stadion în număr cât mai mare”, ne-a declarat Florin Morar.

Florin Morar este antrenorul celor de la Rapid Jibou de câteva săptămâni. Are două meciuri oficiale pe banca tehnică şi deja a câştigat un trofeu: faza judeţeană a Cupei României.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL