Connect with us

DIVERSE

Condiţiile prin care competiţiile locale de minifotbal se pot relua mai repede!

Ţinând cont de protocolul medical aflat în vigoare şi competiţiile locale de minifotbal se pot relua dacă jucătorii prezintă un test rapid, un test PCR sau fac dovada trecerii prin boală. Toţi sunt scutiţi de aceste măsuri dacă fac dovada vaccinării anti-COVID, condiţie prin care toate întrecerile s-ar putea relua mult mai uşor şi mai repede

Numărul meciurilor amicale s-a împuţinat, astfel că pentru a doua săptămâna la rând, la Baza Sportivă Onix au avut loc doar două meciuri amicale. Proabil echipele aşteaptă competiţiile oficiale, care sunt blocate la nivel de judeţ din martie 2020. Modalitatea prin care Federaţia a reluat competiţiile naţionale este cea prin care s-ar putea relua şi competiţiile judeţene. Astfel, toţi participanţii care nu sunt vaccinaţi trebuie să prezinte un test rapid tot la 7 zile sau un test RT-PCR la 14 zile ori să facă dovada că au trecut prin boală.

Costul unui test rapid este de aproximativ 40 – 50 lei, însă pentru o echipă de minifotbal ar reprezenta o sumă mare, ţinând cont că aceste teste sunt obligatorii tot la 7 zile pentru persoanele care nu sunt vaccinate. Toţi jucătorii scutiţi de aceste măsuri dacă fac dovada vaccinării anti-COVID, condiţie prin care toate întrecerile s-ar putea relua mult mai uşor şi mai repede.

“Încurajăm toţi participanţii să se vaccineze cât mai repede şi într-un timp  cât mai scurt pentru ca întrecerile sportive să se poată relua în perioada următoare,  fără obligativitatea acelor teste rapide, care chiar dacă costă 40 – 50 lei, adunate în fiecare etapă reprezintă o cheltuială mare pentru echipele de minifotbal. Cu cât participanţii vor decide să se vaccineze mai repede, şansele vor fi mai mari să se reia competiţiile locale de minifotbal fără obligativitatea testelor rapide”, a transmis Comisia de Organizare a Campionatului de Minifotbal Onix.

În ce priveşte rezultatele înregistrate în  ultima săptămână, Cetăţenii au trecut cu 8 – 2 de Rapid Peceiu, în timp ce Squadra Azzura a înregistrat a doua victorie la rând, după ce a trecut de Unirea Hida. Partida a fost una lipsită de spectaculozitate, iar unicul gol al partidei a fost marcat de Raul Hossu.

Rezultatele şi marcatorii meciurilor amicale din ultima săptămână:

Cetăţenii – Rapid Peceiu 8 – 2

Au marcat: Ionuţ Breban (3), Csatlos Roland (3) şi Vlad Dobocan (2), respectiv Iosif Iepure (2) 

Squadra Azzura – Unirea Hida 1 – 0

A marcat:  Raul Hossu

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVERSE