Connect with us

HANDBAL

Gheorghe Tadici îi prevede un viitor fulminant lui Andreea Bujor. “Poate să ajungă peste Vali Motogna”

Noua achiziţie de la HC Zalău are doar 19 ani şi vine de la Corona Braşov. Fosta internaţională de tineret are însă calităţi foarte bune , iar Gheorghe Tadici spune că handbalista poate ajunge la un nivel ridicat şi o poate egala, chiar depăşi  pe Valeria Motogna, port drapelul României la Olimpiada din 2008

Andreea Bujor este una dintre cele mai tinere jucătoare pe care le-a transferat HC Zalău. Are doar 19 ani şi vine de la Corona Braşov, unde s-a afirmat la nivel de junioare, dar şi la echipa de senioare, pentru care a jucat în sezonul trecut. Jucătoarea are o talie impresionantă, are calităţi bune, iar Gheorghe Tadici îi prevede un viitor strălucit.

“O jucătoare foarte bine înzestrată. La vârsta ei, o Vali Motogna era sub ea din punct de vedere al calităţilor fizice şi motrice. Are o talie care o avantajează şi poate să ajungă la un nivel înalt, dacă se va antrena foarte bine. Poate să ajungă chiar peste Vali Motogna. Aşa o văd eu, iar experienţa mea îmi dă dreptul să fac astfel de aprecieri”, a declarat antrenorul Zalăului.

Handbalista s-a declart încântată de pasul făcut în carieră şi de faptul că a ajuns pe mâinile lui Gheorghe Tadici.

“Venirea la HC Zalău reprezintă pentru mine o mare oportunitate. Chiar dacă este un antrenor mai exigent, eu de când eram mică îmi doream să fiu antrenată de domnul Tadici, pe care îl vedeam la televizor la meciurile naţionalei. Este nevoie de multă muncă pentru a ajunge unde ne dorim”, a spus Andreea Bujor.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in HANDBAL