Connect with us

HANDBAL

Toth Krisztina: “La HC Zalău am ocazia să fiu antrenată de unul dintre cei mai buni antrenori din România”

Handbalista are 19 ani şi s-a transferat la HC Zalău de la Academia lui Gyor. După părerea antrenorului Gheorghe Tadici, Toth Krisztina poate bate la porţile Naţionalei în următorii 3 – 4 ani

Handbalista Toth Krisztina vine de la Academia lui Gyor şi este o jucătoare de perspectivă, în care antrenorul Gheorghe Tadici îşi pune mari speranţe.

“Este o jucătoare tânără, care a terminat junioratul la Academia lui Gyor, o academie foarte bine cotată. O jucătoare care provine din zona Tg. Mureş şi pe care am ţinut să o aduc la Zalău, fiindcă are calităţi foarte bune, o îndemânare foarte bună. Are posibilitate mare de progres având doar 19 ani, dar ca şi la fiecare jucătoare, depinde cum se antrenează şi cum se lasă antrenată. Cred că va creşte la noi, iar în următorii 3 – 4 ani de zile îndrăznesc să spun că va bate la porţile naţionalei, să vedem unde, pentru România sau Ungaria, fiindcă are dublă cetăţenie”, a spus Tadici.

Toth Krisztina este fostă componentă a naţionalei Ungariei, pentru care în 2018 a jucat la Campionatul European, unde a fost declarată MVP-ul competiţiei.

“Mă bucur că am venit la Zalău, unde am ocazia să fiu antrenată de unul dintre cei mai buni antrenori din România. Mă bucur să fac parte din această echipă. Ne pregătim intens  să facem lucruri bune în campionatul care urmează”, a declarat Toth Krisztina.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in HANDBAL