Connect with us

DIVIZIA A1

Liviu Râpeanu şi-a prelungit contractul cu SCM Zalău

Ridicătorul va îmbrăca tricoul vicecampioanei şi în sezonul următor, după ce s-a înţeles cu conducerea şi a semnat prelungirea. Liviu Râpeanu a ajucat puţin în sezonul trecut, însă managerul de la SCM Zalău spune că voleibalistul are valoare şi oricând poate să înlocuiască orice ridicător din Divizia A1


De la bun început, SCM Zalău şi-a propus să păstreze în lot cât mai mulţi jucători care au devenit vicecampioni în sezonul trecut. O parte dintre ei au ales să plece în alte părţi, însă mai mulţi jucători au preferat să continue la gruparea de sub Meseş.

Între jucătorii care şi-au pus semnătura pe prelungirea contractului se află şi Liviu Râpeanu.

Ridicătorul în vârstă de 37 de ani a jucat mai puţin în sezonul trecut, dar rămâne o soluţie pentru SCM Zalău, iar managerul Adrian Feher spune că Râpeanu  poate să înlocuiască oricând orice ridicător din Divizia A1.

“Ne-am înţeles cu Liviu Râpeanu şi el va fi jucătorul nostru şi în sezonul viitor. Chiar dacă a jucat mai puţin în sezonul trecut, el este un jucător bun, căruia valoarea îi permite oricând să înlocuiască orice ridicător din Divizia A1. Este un jucător cu mare experienţă, de care eu sunt foarte mulţumit. Se pregăteşte exemplar şi ne poate ajuta în orice moment. Cred că orice echipă şi l-ar dori în lot. Acesta este şi motivul pentru care noi i-am propus prelungirea contractului”, ne-a declarat Adrian Feher.

Născut pe 28 octombrie 1984 în Ploieşti, Liviu are 1,94 m şi evoluează pe postul de coordonator.

În cariera sa, voleibalistul a mai jucat pentru Universitatea Cluj, Explorări Baia Mare, Torpi Târgu Mureş, CSM Suceava, Universitatea Timişoara şi Arcada Galaţi.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1