Connect with us

LIGA FIRMELOR

Tenaris nu a pierdut niciun meci în timpul regulamentar la Campionatul Naţional al Firmelor, dar s-a oprit în optimi

Fosta campioană naţională din 2015 a avut o prestaţie bună la Botoşani, unde nu a pierdut niciun meci în timpul regulamentar, dar nici nu a încasat vreun gol. În optimi, Tenaris a fost învinsă de Catena Bucureşti, la loviturile de departajare


La startul Campionatului Naţional al Firmelor şi Instituţiilor au fost 22 de echipe, dintre care două din Sălaj, Tenaris şi Michelin. Ambele grupări au mai participat la această competiţie şi în anii trecuţi, iar Tenaris a avut rezultate notabile, fiind campioană naţională în 2015.

Tenaris a revenit pe primul loc în clasamentul general al Firmelor şi Instituţiilor

Chiar dacă s-a oprit în optimi după ce a pierdut la loviturile de departajare şi nu a avut ocazia să joace în fazele finale, Tenaris s-a întors de la Botoşani cu 13 puncte acumulate în clasamentul general al Firmelor şi Instituţiilor.

Cu punctele acumulate după acest turneu, Tenaris a revenit pe primul loc în clasamentul general, unde se afla pe poziţia secundă înainte competiţiei.

Pentru participarea la acest campionat, Michelin a primit cinci puncte în clasamentul general. Să mai spunem că la Campionatul Naţional al Firmelor şi Instituţiilor, Sălajul a trimis şi un arbitru, pe Ciprian Cimpoieş, care a arbitrat 10 partide.

La turneul de la Botoşani Tenaris s-a clasat pe locul 2 în Grupa B. Zălăuanii au debutat cu o victorie clară, scor 4 – 0 cu ASPR ISU Botoşani, după care în al doilea meci cu AS Dinamo Iaşi au remizat scor 0 – 0 la finalul timpului regulamentar.

S-a trecut la executarea loviturilor de departajare, unde Dinamo Iaşi a fost mult mai precisă şi a câştigat cu 3 – 0.

În optimile de finală, Tenaris a avut ghinionul să de-a peste una dintre cele mai puternice echipe, Catena Bucureşti, care l-a avut în echipă pe căpitanul naţionalei României, iar de pe margine a fost condusă de selecţionerul României.Chiar şi în faţa unei echipe valoroase, Tenaris a făcut faţă, iar la finalul timpului regulamentar, scorul era 0 – 0. S-a trecut la loviturile de departajare, unde zălăuanii au avut din nou ghinion şi au pierdut cu 2 – 0.

Astfel, fără să  primească gol şi fără să piardă în timpul regulamentar, Tenaris a părăsit competiţia cu fruntea sus, în optimile de finală.

Campioana Naţională la această ediţie a fost Dedeman Oradea, care în finală a trecut de Armata B 300 Galaţi.

Catena Team Bucureşti s-a clasat pe locul 3, după ce în finala mică s-a impus în partida cu Armata Botoşani.

Michelin, pe ultimul loc la Botoşani

Pauza lungă fără meciuri oficiale s-a simţit din plin în rândul celor de la Michelin, care au avut o prestaţie palidă la turneul final. Michelin a fost repartizată în Grupa A, alătui de ISJ Arad, Armata B300 şi Banca Transilvania, însă a pierdut toate cele trei meciuri.

În cele trei jocuri, formaţia zălăuană a marcat doar două goluri şi a primit în schimb 12 goluri, astfel că s-a clasat pe locul 12.

Primele trei clasate s-au calificat mai departe în optimi, în timp ce Michelin a fost nevoită să joace doar pentru evitarea ultimului loc la turneul final.

Cu moralul la pământ, jucătorii de la Michelin nu au făcut faţă nici în meciului pentru locurile 21 – 22, astfel că formaţia zălăuană a pierdut cu 2 – 10 duelul cu ASPR ISU Botoşani.

Rezultatele înregistrate de echipele sălăjene:

Grupa A: 

Michelin – Banca Transilvania 1 – 3;  Michelin – ISJ Arad 1 – 5; Armata B300 – Michelin 4 – 0; Joc pentru locurile 21 – 22: Michelin – ASPR ISU Botoşani 2 – 10

Grupa B:

Tenaris – ASPR ISU Botoşani 4 – 0

Tenaris – Dinamo Zalău 0 – 0, 0 – 3 d.l.d

Optimi: Tenaris – Catena Bucureşti 0 – 0, 0 – 2 d.l.d.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in LIGA FIRMELOR