Connect with us

FOTBAL

Cantonament la Vatra Dornei pentru SCM Zalău

Începând de luni, SCM Zalău va intra într-un stagiu de pregătire ce va dura 7 zile. Vatra Dornei este locaţia aleasă pentru cantonament, unde conducerea a găsit condiţii excelente de pregătire şi refacere


SCM Zalău a început pregătirile pentru noul sezon de trei săptămâni, iar până la startul noului campionat mai are la dispoziţie încă cinci săptămâni, prima etapă din Liga a III-a fiind programată abia pe 28 august.

După trei săptămâni de pregătire pe plan local, formaţia zălăuană va pleca într-un cantonament montan. Conducerea a căutat mai multe variante şi a găsit condiţii foarte bune la Vatra Dornei.

“Vom merge într-un cantonament la Vatra Dornei, unde există o bază sportivă modernă, cu teren foarte bun, pistă de alergare, sală de forţă ultra modernă şi o zonă de refacere cu bazin, jacuzzi şi saună.Condiţiile de pregătire sunt foarte bune şi chiar sunt foarte mulţumit de ce am găsit”, a precizat antrenorul Zalăului.

SCM Zalău va pleca în cantonament luni, pe 26 iulie şi se va întoarce în data de 2 august. După stagiul de pregătire, fotbaliştii vor primi două zile libere, urmând ca pe data de 7 august să susţină un meci amical cu Sticla Arieşul Turda.

“Mi-am creionat planul de pregătire cu trei perioade de intensitate. În cantonament vom pune accentul pe pregătirea fizică, dar vom lucra mult şi tactic, pentru că am schimbat sistemul, avem mulţi jucători noi şi trebuie să consolidăm relaţiile de joc”, ne-a declarat antrenorul de la SCM Zalău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL