Connect with us

FOTBAL

Surpriză în staff-ul tehnic: Mansour devine şi antrenor secund la Sportul Şimleu

Atacantul senegalez va avea rol dublu din noul sezon, urmândsă fie cooptat în staff-ul tehnic pe partea de pregătire tehnico-tactică. În staff va rămâne şi Vlad Opriş, care se va ocupa de pregătirea fizică. Cei doi vor ajuta echipa cel mai mult din teren, ambii fiind jucători în care conducerea îşi pune mari speranţe

Sportul Şimleu va aborda sezonul următor cu un staff nou. Dacian Nastai a fost numit  antrenor principal, iar tehnicianul care vine de la FCSB şi-a ales persoanele cu care va lucra.

O numire surpriză în conducerea tehnică a echipei a fost anunţată în aceste zile. Cel mai titrat jucător al Şimleului devine şi antrenor secund. Este vorba de atacantul Gueye Mansour, care îl va ajuta pe Dacian Nastai la pregătirea tehnico-tactică. Experimentatul jucător, care în campionatul trecut a fost golgheterul echipei se va aflat la prima experienţă ca şi antrenor, iar conducerea mizează că va aduce un plus şi pe această parte. În staff va rămâne şi Vlad Opriş, pe partea de pregătire fizică, însă şimleuanul ar putea fi văzut mai mult în teren, după ce el a trecut peste toate problemele medicale şi poate juca din nou.

“Ne-am reorganizat şi din punct de vedere al băncii tehnice. În noul sezon, Dacian Nastai va fi ajutat de Gueye Mansour şi de Vlad Opriş, unul pe partea de pregătire fizică, iar altul pe partea tehnico-tactică. Mansour doreşte să devină antrenor şi ne bucurăm că are ocazia să înceapă la Şimleu, unde se simte bine.Partea pozitivă că Vlad Opriş a primit ok-ul de la medici şi va putea juca. Ambii pot ajuta echipa şi din teren”, spune preşedintele Ioan Gurzău.

Gueye Mansour este golgheterul echipei din sezonul trecut, cu şase goluri marcate. Vlad Opriş a jucat un singur meci, în ultima etapă, când a revenit pe  gazon după o pauză de aproape un an şi jumătate.

“Sunt foarte mulţumit de persoanele cu care voi lucra. Vlad Opriş îşi doreşte să înveţe, este implicat şi ne va ajuta şi ca jucător când va fi cazul, iar Mansour vine cu experienţă. Am fost foarte încântat că îşi doreştesă antreneze, iar la un moment dat să pornească această meserie. Şi pentru el va fi o experienţă foarte utilă”, ne-a declarat antrenorul Dacian Nastai.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL